Satılık Bir Adet Pasaport Kaydı..
-
Geçen hafta döndüm yurt dışından arkadaşlar varsa elinde kayıtsız telefonu olan kayıt yaptıralım yabancıya gıtmesın hakkımız:)
Not: ücret olarak 100 Tl bilginize..
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
Geçen hafta döndüm yurt dışından arkadaşlar varsa elinde kayıtsız telefonu olan kayıt yaptıralım yabancıya gıtmesın hakkımız:)
-----------------------------haci isi ticarete dökmüssunnn :))))))))))
-
30 agustos da yurtdısına cıkabilirim, çıkmassam senle iletisime geceyim hocam.
blackberry var bitane de onu kayıt ettirebilrim yani
-
byhewal bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------haci isi ticarete dökmüssunnn :))))))))))
-----------------------------Bu ara böyle :):)
Nurky pm
-
bi gün iphone alıcak param olacağına inandığm için ben kendime saklıyorum hep :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
bi gün iphone alıcak param olacağına inandığm için ben kendime saklıyorum hep :)
-----------------------------kayıtlı verelım sana :D 2g :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yalnız kendine saklarken şunu unutma 1 ay geçtikten sonra türkiyeye gireli pasaport kaynıdı yapmıyolar :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yalnız kendine saklarken şunu unutma 1 ay geçtikten sonra türkiyeye gireli pasaport kaynıdı yapmıyolar :D
-----------------------------yok hocam onu biliyorum :) zaten yurtdışna gezmeye gidip telefon alıp döneceğim için saklıyorum :)