folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Satılık Blogger Sitesi

Satılık Blogger Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Müridlerden bilenleriniz vardır egitimtv.org Cankircaya ödemem oldugu için satıyorum :) domain cankircadadır.Birçok yerde ilan verdim tahribat içinde birine giderse sevindirik olurum :D

Site adı:egitimtv[.]org (Domaine daha önce 200 lira verilmişti)
    site günlük ziyaretçi:170-220 google hiti ek olarak grubtaki paylaşımlardan gelen 200 ziyaretçi 
    sitedeki yazı sayısı:197
    Google indexli sayfa:1500
    İndexlenme durumu:İçerik eklendikten 1dk sonra
    Aylık getirisi:Reklam yayınlamıyorum test için bir hafta kadar adsense reklamı yayınladım günlük 0.5-0.7 arası geliri var
    Satılma nedeni:Hobi olarak başladım.Amacım kar etmek değildi.Acil ödemelerim oldugu için satıyorum.Zaten artık bu site işlerinide bırakıyorum
    İstenen fiyat(100TL)
    Ek olarak verilecekler:
    Aktif 200 kişilik facebook grubu site adına açılmış aktif takipçileri bulunan+60 Adet Özgün Makele Kendim yazdım(Autocad+c#+Nasıl Yapılır+Vücut Geliştirme Hakkında)+Dvd ile adrese yollanacak piyasada bulunmayan eğitim setleri+Autocad Referanslarım için arada hobi olarak ismimin geçmesi şartı ile autocad dersleri anlatacağım+Kendi yazmış oldugum spama düşmeyen toplu mail gönderme scripti ve ilgili 2000 adet mail+r10dan para ile aldıgım 40tl değerindeki adsense ebook ve niche kelimeler rehberi

Site hakkındaki görüşlerim:Site 350 küsür günlük içeriğin hepsini özgün yazdıgım için anca bir yılda 198 yazı yazabildim.Her içeriğin günlük en az bir ziyaretçisi mutlaka oluyor.Yazılarımın çoğu ilk sayfada ilk sırada ilgilenicek birine çok kazandıracaktır.Domain adı gayet iyi akılda kalıcı ve yavaş yavaş korsanları youtube üzerinde dolaşmakta(egitimtv autocad dersleri gibi paylaşımlar )
    Bunun dışında aklıma gelenler bukadar sorularınız olursa alabilirim
    Sayaç Görüntüsü
    Dvd ile Verilen Setler

arbeit macht frei
Toplam Hit: 612 Toplam Mesaj: 1