Satılık Casper Netbook - Sıfır Ayarında Tertemiz.
-
Merhaba. Elimde artık kullanmadığım bir Casper Netbook var, satıyorum.
Aleti arada dizi, film izlemek için televizyona bağlı kullandım.
Bataryası neredeyse hiç kullanılmadı, alet sabit yerinde durduğu için bataryayı hiç takmadan kullandım.
5 saat civarı gidiyor batarya.
10.1" Ekran
Intel N455 1,67GHZ işlemci.
2 GB RAM
320 GB Harddisk veri taşımak için yeterli.
Alet son 6 aydır deyim yerindeyse yatıyor. Chromecast aldığım için dizi izleme olayını onunla yapıyorum artık.
Kasada en ufak bir çizik bile yoktur.
Klavyesi tertemiz zaten hiç kullanılmadı :)
Fiyat olarak 300TL düşünüyorum, tekliflerinize açığım.
Teşekkürler.
-
Bunun bir dusuk versiyonunu kisisel bilgisayar olarak kullaniyorum. 1 GB Ram var, bataryasi 2 saat kadar gidiyor.
İsinma problemi vs. yok, guzel makina.
Mint kurulu; gimp, inkscape ile sorunsuz cizim yapilabiliniyor.
Firefox'ta genelde +20 sekme acik oldugu halde sorun cikarmiyor (tabi bu girilen sitelerle de alakali)
Online film izlemek istedigimde video kalitesi 360p'den yuksekse arada kare kare hareket ediyor, o yuzden indirerek rahatlikla izleyebiliyorum.
450-500 TL'ye almistim.
Fiyat olarak iyi demissin hocam, hayirli satislar. -
Bende de bir adet casper var, alıcısı çıkarsa satmayı düşünüyorum ben de. Hiçbir sorun sıkıntı vs yok. İlgilenen olursa pm atması yeterli. Özellikler ;
İ5 2450m işlemci
Nvidia Gt 540m 2gb ekran kartı
500gb hdd
-
telekom bunu yazdıBunun bir dusuk versiyonunu kisisel bilgisayar olarak kullaniyorum. 1 GB Ram var, bataryasi 2 saat kadar gidiyor.
İsinma problemi vs. yok, guzel makina.
Mint kurulu; gimp, inkscape ile sorunsuz cizim yapilabiliniyor.
Firefox'ta genelde +20 sekme acik oldugu halde sorun cikarmiyor (tabi bu girilen sitelerle de alakali)
Online film izlemek istedigimde video kalitesi 360p'den yuksekse arada kare kare hareket ediyor, o yuzden indirerek rahatlikla izleyebiliyorum.
450-500 TL'ye almistim.
Fiyat olarak iyi demissin hocam, hayirli satislar.hocam iş görüyor işte dediğin gibi.
ben indirerek izliyordum genelde codec packlerle 720pyi sıkıntısız açıyordum.
-
Chromecast'i nerden aldin hocam?
-
Metanet bunu yazdı
Chromecast'i nerden aldin hocam?
amazon'dan almıştım 28 dolara.
-
ilan günceldir.