Satılık Çok Temiz Playstation 3
-
Öncelikle konuyu mürit ozgunlu adına açıyorum, fakat o fazla giremediği için bana direkt bu konudan ya da ö.m ile ulaşabilirsiniz.
"5-6 ay önce almıştım, son 4 aydır hiç kullanmadım. Yani anlayacağınız taş çatlasa 1 ay oynamışımdır. Televizyonun altında boş boş durmasın diye satıyorum...
Cihaz kırık değil, üzerinde çizik falan yok.
-320GB
-Pes 2011, resistance 3, marvel capcom 3.
-Move kolu var 2 tane, onu görmesi için kamerası fln da var, 1 tane de onla alakalı oyun vardı.
-Normal oyun kolu 1 tane var.
-HDMI kabloyu da vericem 50 tl ye almıştım onu da, altın uçlu dediklerinden.
-Sadece kutusu yok, o da evi taşıdık. Kutu büyük olduğundan getirmemiştim.
Fiyat olarak 450 tl diyorum. Kesinlikle pazarlık yok, zaten 50 tl hdmi kablosuna vermiştim, ps3 e 400 istiyor gibiyim. ANKARA içinde elden satış yapıcam, sonra çizik çıktı bu, bozuk çıktı bu, gibi sözlerle uğraşmamak adına. İsteyen gelsin görsün elden alımını yapsın." -
ilk soruyu soruyorum garanti durumu var mı hocam? bi arkadaş arada bi arıyo ps3 vs de ilk soracağı soruyu ben şimdiden bi sorayım
-
Hocam sadece move ve kamerasını satıyorsan talip olabilirim.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ilk soruyu soruyorum garanti durumu var mı hocam? bi arkadaş arada bi arıyo ps3 vs de ilk soracağı soruyu ben şimdiden bi sorayım
Ürünü alalı 1 yıl olmadı bile ama 1 yıl gibi düşünürsek en az 1 yıl daha garantisi var hocam. D&R dan alındı.
@torpedo_XL
Hocam ürünü r10 dan bir arkadaş bu dediklerin dışındaki haliyle almaya çalışıyor, eğer o alırsa kol ve kamera için sana dönüş yapacağım.
-
İstanbulda olsaydın alırdım hocam kablo hariç diğer herşeye 400 tl verirdim kasa slim kasa mı ?
-
Hocam kırılabilen seri mi ?
-
hocam kırılabilen seriden kastın ne? cihazı ilk aldığımda adam kırabileceğini söylemişti bana ama kırarsam garantiden çıkar dediği için kırdırmamıştım
-
Cihaz satılmıştır...