Satılık Çok Temiz Playstation 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Öncelikle konuyu mürit ozgunlu adına açıyorum, fakat o fazla giremediği için bana direkt bu konudan ya da ö.m ile ulaşabilirsiniz.

"5-6 ay önce almıştım, son 4 aydır hiç kullanmadım. Yani anlayacağınız taş çatlasa 1 ay oynamışımdır. Televizyonun altında boş boş durmasın diye satıyorum... 

Cihaz kırık değil, üzerinde çizik falan yok. 

-320GB 
    -Pes 2011, resistance 3, marvel capcom 3. 
    -Move kolu var 2 tane, onu görmesi için kamerası fln da var, 1 tane de onla alakalı oyun vardı. 
    -Normal oyun kolu 1 tane var. 
    -HDMI kabloyu da vericem 50 tl ye almıştım onu da, altın uçlu dediklerinden. 
    -Sadece kutusu yok, o da evi taşıdık. Kutu büyük olduğundan getirmemiştim. 

Fiyat olarak 450 tl diyorum. Kesinlikle pazarlık yok, zaten 50 tl hdmi kablosuna vermiştim, ps3 e 400 istiyor gibiyim. ANKARA içinde elden satış yapıcam, sonra çizik çıktı bu, bozuk çıktı bu, gibi sözlerle uğraşmamak adına. İsteyen gelsin görsün elden alımını yapsın."

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ilk soruyu soruyorum garanti durumu var mı hocam? bi arkadaş arada bi arıyo ps3 vs de ilk soracağı soruyu ben şimdiden bi sorayım

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam sadece move ve kamerasını satıyorsan talip olabilirim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

ilk soruyu soruyorum garanti durumu var mı hocam? bi arkadaş arada bi arıyo ps3 vs de ilk soracağı soruyu ben şimdiden bi sorayım

Ürünü alalı 1 yıl olmadı bile ama 1 yıl gibi düşünürsek en az 1 yıl daha garantisi var hocam. D&R dan alındı.

@torpedo_XL

Hocam ürünü r10 dan bir arkadaş bu dediklerin dışındaki haliyle almaya çalışıyor, eğer o alırsa kol ve kamera için sana dönüş yapacağım.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

İstanbulda olsaydın alırdım hocam kablo hariç diğer herşeye 400 tl verirdim kasa slim kasa mı ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam kırılabilen seri mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

hocam kırılabilen seriden kastın ne? cihazı ilk aldığımda adam kırabileceğini söylemişti bana ama kırarsam garantiden çıkar dediği için kırdırmamıştım

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Cihaz satılmıştır...

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 8