Satılık Doğan L..(Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4466463

arkadaslar arac bu..ilgilenenler bakabilir..bi tanıdığınız falan varsa söyleyebilirsiniz...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    muğla merkezde arac..köteklide bilirsin belki..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    evet abi 4 sene önce bizim 92 doğan L  (65000km de mi ne çok temizdi) 7000'e falan gitmişti. hiç mi insafın yok abi:D

kenarda köşede takılırım ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

ses sistemi dahil.ses sistemini çıkarınca fiyat düşeriz..güzel bir ses sistemi var..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    ha ses sisteminden anlamam o yüzden karışmayım

kenarda köşede takılırım ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    yeni araba aldım..isteyene ses sisteminide vereceğim..ama istemeyen olursa fiyat konusunu konusuruz yine..7500 ytl ses sistemi dahil fiyatıdır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    hazı çok istiyosun sanki aynısından aynı model hatta aynı renk bizimde var doğan l konyadayım ben en fazla 6500 ytl yapar çok temizse biras daha belki
Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 9