Satılık Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    http://www.dx.tc domain adresini satıyorum yapdıgım projede kayıtlı domain sayısı bence iyi ama artık ugrasamıycam sadece domaini satıyorum istekliler pm atsın.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    o domaini nasıl reglemiştin hoca

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

www.syspionic.tc nasıl regleniyorsa bu da öyle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Selam Merhaba Hep bu ücretsiz domain dağıtım sitelerine kafam takıldı şimdi Nasıl domain dağıtımı yaptıklarını bilemiyorum ama  bu script ile ilgili bişeymi çözemededim şimdi bende ücretsiz bi domain dağıtımı yapabilirmiyim. Tabi Şayet Böle Bi Olasılık Mümkünse Baya İyi Olur  Eşe Dosta Dağıtırız :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ücretsiz domain dağıtanlar nasıl yapıyor. kısaca özetleyeyim.

Atıyorum siteismi.tp.com uzantıda domain veren bir site var. bunu nasıl yapıyor. Çok basit, subdomain yöntemiyle. 

Ama diyeceksin dağıtımı yapan site bedavadomainvarulan.com nasıl oluyorda t.com uzantılı veriyor. Hocam serverleri o domaindedir. www.tp.com diye domain vardır bu serverin içine yaptıkları yazılımla programlamayla kullanıcı olarak subdomain atarlar ve bunu web sitesi haline dönüştürüler. Basit bir işlem gibi gözüksede zordur. Şayet o sistemi kurmak biraz güven özveri ve tecrübe ister. kısaca alivelieli.tp.com almak için siteye üye oluyorsun ve hemen sana alivelieli subdomain açılıyor burada web siteni yine tp serverinde yayınlıyorsun. adresinde adresimbudurlaa.tp.com oluyor. Basitçe açıkladım umarım anlamışsındır. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

çok fazla istemem yanında scriptide vercem yanlız . her işte kullanılır bu domain bence

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    hocam zamanında sat dedim para vardı satmadın şimdide para yok :D 15-20lira verebilirim belki ihs hesabına transfer edebilir miyiz bunu ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    hocam zamanında sat dedim para vardı satmadın şimdide para yok :D 15-20lira verebilirim belki ihs hesabına transfer edebilir miyiz bunu ?
    Zamanında para oldugu zaman kaç para verirdin aslında site iş görmedi deil sitenin hiti iyi ama uğraşamıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    Zamanında para oldugu zaman kaç para verirdin aslında site iş görmedi deil sitenin hiti iyi ama uğraşamıyorum.

sitenin günlük hiti nedir? iyi demişsin ya merak ettim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

www.syspionic.tc nasıl regleniyorsa bu da öyle.

2 harfli domain ya ondan sordum

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 10