Satılık Domain Php

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,

Boş bulup tescil ettiğim bir domaini satmak istiyorum.Php ile ilgili makaleler,video dersler,örnekler paylaşılabilir.Kafamda belli bir fiyat yok teklif usulü satacağım.

Domain

www[nokta]phpdersleri[nokta]org

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

yukarı

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar hocam talip falan değilim  ama noktaları neden oyle yaptıgını merak ettim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

hayırlı satışlar hocam talip falan değilim  ama noktaları neden oyle yaptıgını merak ettim.

arama motorlarında indexlenmemesi açısından .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

arama motorlarında indexlenmemesi açısından .

mantıklı :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Linkin nofollow (takip edilemez) olması için.Yukarıda yazdığı gibi olunca link sayılmadığından arama motorları siteyle ilişkilendirme yapamaz.Böylelikle bu site ile o site arasında backlink mevzusunu kurcalamaz.siteyi google2da aradığında buradaki satış konusunun çıkmasının bir anlamı yok.

Güzel domain'miş.Bence değerlendirebilirsin.Özellikle php setleri konusunda anlaşmalar yapıp satışı gerçekleştirebilirsin.

Wordpressten tiksiniyorum
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 6