Satılık Domain (Projesi Hazır)
-
Domain Adı: w o r d p r e s s e k l e n t i l e r i [nokta] c o m
Bitiş Tarihi: 2 Ağustos 2015
Kayıt Firması: 1 & 1 INTERNET AG
Fiyatı: 50 TL
Özel Notlar: Domainin .net ve .org uzantıları doludur. Keyword bir domaindir. Kelimesinde ön sıralara gelebilmek için pek uğraştırmayacaktır. Yoğunluktan dolayı uğraşmak istemiyorum ama satılmaz ise; wordpress eklentilerini inceleyen bir web site olarak kullanacağım. Wordpress Plugin dizini yeterince içerik sağlayacaktır zaten. Tek yapmam gereken herhangi bir domainde eklentileri test edip ne işe yaradığını anlatmak olacak (Hatta İngilizce'niz varsa eklentilerin açıklamaları zaten mevcut). Ayrıca eklenti satışı yapan çok kişi var. Bu kişilerin ücretli eklentileri "Ücretli Eklentiler" şeklinde bir bölüm açılıp tanıtılabilir. Bu şekilde de gelir elde edilebilir veya doğrudan kendi eklentilerinizi de tanıtabilirsiniz. -
Abi delimisin nesin satma koy bi wordpress koy bikaç seo eklentisi sonra kopyala yapıştır bomboş kalsa o 50 liradan daha bereketli olur napacan sen satmaa
-
by_Tet bunu yazdı
Abi delimisin nesin satma koy bi wordpress koy bikaç seo eklentisi sonra kopyala yapıştır bomboş kalsa o 50 liradan daha bereketli olur napacan sen satmaa
hocam girme kanıma sonra ilgilenemiyorum boşa düşüyo:D
-
konuyu baltalamak gibi olmasın :D
bendede nihathoca.net var :D 50 lira istiyorum bende :D
-
Zamanım olsa kesin alırım, 50 lira çok az la o domain için.
-
valla 1-2 günde satılmazsa kendim projelendiricem hocam. satılsın diye de uygun tutuyorum fiyatı.
-
p.m attım
-
mRBerkay bunu yazdı
konuyu baltalamak gibi olmasın :D
bendede nihathoca.net var :D 50 lira istiyorum bende :D
Haci ne Nihat Hocaymis o be , her domain konusunda aramizdasin :-)
Gel bak ben vereyim 20 lira sat onu bana , uzaklas yesil sahalardan :-)
:-)
-
Erdem hocam ile anlaştık. Konu kilitlenebilir.
-
Ödemen gönderildi dostum.
Akbankını checked edersin.