Satılık Domainle Birlikte Host
-
hocalar bi ara gandi.netten bi domain aldım. "piremix.com" normal bi anlamı yok anlamsız bir kelime. rastgele işte (: bkz. google'ın da anlamı yok :) bi de bi müridimizden 20 gb trafikli ve 1 gb kotalı windows host aldım. fakat sınavlardı felandı filandı siteyle uğraşamıyorum. aslında siteye ne koyacağımı da bilemedim :\ hostun da domainin de yaklaşık 11 aydan biraz daha fazla zamanı var. bunları pazarlıksız "8 dolara paypal aracılığı ile" satmak istiyorum. normalde bedava bi müridimize verirdim fakat şu dealextreme konusunda bi iki alet alcam (: kredi kartım felan yok. olsaydı satmazdım domaini :]
-
domain şu ucuzlardan değil dimi :) seneye transfer etmek istersek bi dünya olay çıkmaz dimi :)
paypalım yok olsa idi düşünürdüm hoş ama windows host kurmuşsun bana linux lazım :S umarım satabilirsin...
domain çok kötü değil ama ismi ben sevdim :)
paypal dışında domain i düşünebilirim... domainin ne kadar süresi kaldı az daha açabilirmisin :)
-
hocam işte geçen kuponlardan bi tanesini kuponu aldığım gün kullandım. yani 11 ay 1 hafta felan var belki de 11 aydır. domaini transferde bi dünya olay çıkmadı hiç bi zaman bana :| zaten hiç transfer etmedim (:
-
sadece domaini alabilirim ama dediğim gibi paypal yok bende :)
domaini alsamda şimdi kullanmayacağım sonra olacak mecburen :)
satılmazsa çentikte kalsın bakalım alabilitem yüksek olacak ama şu anda değil malum bende öğrenciyim :)
-
tmm hocam (:
-
affınıza sığınıyor ve görmeyen müridler için konuyu upluyorum
-
video çeken bi bot bulsan video sitesi yapabilirsin. tutar mı bilmem ama :/
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
video çeken bi bot bulsan video sitesi yapabilirsin. tutar mı bilmem ama :/
-----------------------------
hocam aslında uğraşacak zamanım olsaydı windows mobile içerikli yapacaktım.