Satılık Domainler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

www.pc-kurdu.net

www.fatal-suikast.com

bu iki domain satılıktır fiyatları siz sunarsınız cok onceden almıstım satmaya karar verdim arkin_tbt@hotmail.com adresine iletişime geçersiniz

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    herhangi bir kelimede yükselmek için yada seo için avantajı olan kelimeler değil.Ayrıca çok marka tipi kelimeler de değil.Umarım alıcı çıkar ama normal fiyattan giderler heralde.

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    herhangi bir kelimede yükselmek için yada seo için avantajı olan kelimeler değil.Ayrıca çok marka tipi kelimeler de değil.Umarım alıcı çıkar ama normal fiyattan giderler heralde.
    -----------------------------

evet pc kurdu park edilmiş zaten daha fazla para vemek lazım

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    pc-kurdu.net park ettim fatal-suikast.com acık pc-kurdu bir programlama hakkında site olabilir herhangibi bir bilgisayar hakkında site olabilir fatal-suikast web tabanlı oyun icin olabilir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

reg fee yani domain kayıt ücreti bile değil malesef bunlar. ilki 10 TL eder diğeri para etmez. bu arada tahribatta domain alıcıları varsa biz de elimizdekileri dökülelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    hocam free ama nasıl free host paketimi yıllık alıyorum ilk aldıgım yıl bedavadı.  10 tlyede razıyım ben

Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 6