Satılık Domainler
-
bu iki domain satılıktır fiyatları siz sunarsınız cok onceden almıstım satmaya karar verdim arkin_tbt@hotmail.com adresine iletişime geçersiniz
-
herhangi bir kelimede yükselmek için yada seo için avantajı olan kelimeler değil.Ayrıca çok marka tipi kelimeler de değil.Umarım alıcı çıkar ama normal fiyattan giderler heralde.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
herhangi bir kelimede yükselmek için yada seo için avantajı olan kelimeler değil.Ayrıca çok marka tipi kelimeler de değil.Umarım alıcı çıkar ama normal fiyattan giderler heralde.
-----------------------------evet pc kurdu park edilmiş zaten daha fazla para vemek lazım
-
pc-kurdu.net park ettim fatal-suikast.com acık pc-kurdu bir programlama hakkında site olabilir herhangibi bir bilgisayar hakkında site olabilir fatal-suikast web tabanlı oyun icin olabilir
-
reg fee yani domain kayıt ücreti bile değil malesef bunlar. ilki 10 TL eder diğeri para etmez. bu arada tahribatta domain alıcıları varsa biz de elimizdekileri dökülelim.
-
hocam free ama nasıl free host paketimi yıllık alıyorum ilk aldıgım yıl bedavadı. 10 tlyede razıyım ben
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 6