Satılık Domainlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Yukardaki gibidir , işine yarayan vs. olursa tbt fiyatı uygulaması yaparım :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

konuyu baltalamak olmasın üstad hayırlı satışlar sana. Hazır konu açılmışken buraya yazayım dedim bir adette bende satılık domain var;

www(.)elmas(.)al

teklif usulü satacağım tekliflere açığım :) 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

konuyu baltalamak olmasın üstad hayırlı satışlar sana. Hazır konu açılmışken buraya yazayım dedim bir adette bende satılık domain var;

www(.)elmas(.)al

teklif usulü satacağım tekliflere açığım :) 

Ya ben domain işinden anlamıyom yada çok taşakklı domain hoca :) Altınbaş falan alır heralde

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

up

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

adam taktiksel çalışıyor. şimdi domainleri gösterip ageless ın reklamını yaptı. misal ben google dan girip bu nedir diye arattım. yaşlanma karşıtı cilt koruyucu ürünmüş. işe yararlığı konusunda bişey diyemem tabi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 641 Toplam Mesaj: 6
satılık domain