Satılık Dreambox Dm 500S
-
Arkadaşlar kendi odamda çok az kullandığım sorunsuz cihaz satılıktır istanbul içi elden teslim edebilirim fiyat 60 TL .
-
Bu cihazın olayı nedir bi açıklayabilir misin ?
-
Citizen bunu yazdı
beleş digiturk
-
ugur0 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
beleş digiturk
server kiralamasan normal cihazdan hic bir farki kalmiyor..
hatta bende dm800hd var bos duruyor satsammi :)
-
Aynen.. bendeki de diğer tvye bağlı ve yüzüna bakılmıyo. lig tv varken iyidi. ama standart bi uydu cihazı olarak kullanılabilir ve fiyatta iyi.
-
şu an'da lig tv yok mu dreambox'ta
-
Şimdi uydu alma planımız var ama çanak yerine geçmiyor sanırım dimi bu alet? Ayrıca bir de çanak almamız gerekiyor sanırım bunu alırsak?
-
zeratul bunu yazdı
Şimdi uydu alma planımız var ama çanak yerine geçmiyor sanırım dimi bu alet? Ayrıca bir de çanak almamız gerekiyor sanırım bunu alırsak?
her receiver için çanak gerekiyor hocam :) ilk kez uydu kullanacaksanız ve son kullanıcıya hitap eden birşey arıyorsanda önermem..çok çetrefilli bi makinadır dreambox.
-
Lemuria bunu yazdızeratul bunu yazdı
her receiver için çanak gerekiyor hocam :) ilk kez uydu kullanacaksanız ve son kullanıcıya hitap eden birşey arıyorsanda önermem..çok çetrefilli bi makinadır dreambox.
Dürüst satıcı budur! Kendim için almayacaktım zaten aileye alacaktık hiç bulaşmayalım :)
Hayırlı satışlar hocam tekrardan saygı duydum bu hareketine bu zamanda böyle olabilmek çok büyük bir değer gerçekten.
-
ligtv dreamboxta yok artık. bildiğin kadarıyla canon marka (yanlış olabilir) cihazlarda iptv üzerinden serverlerden yayın veriliyor.