Satılık E250 E250i Ve 6630

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

müridler aşağıdaki özellikteki cihazlar satılıktır.kargo alıcıya aittir.ödemeyi aldıktan sonra ürünü kargolarım.haftaya cumaya kadar satılmayanların geçerliliği sona ermiştir (07.04.2012ye kadar)

1.Samsung E250: hafıza kartı yoktur şarj aleti yoktur.(var ama haşat olmuş ama çalışıyo isterseniz onu gönderebilriim.) şarjı 1 gün falan gidiyo. 1 gün deneme amaçlı kullandım bi sorunu yok. piyasada 70 Tl falan. ben 45e bırakırım.

2.samsung E250i:çok hoşuma giden ve uzun zamandır kullandığım telefon. hafıza kartı yok. şarj aletiyle ve 2 gün önce aldığım kulaklığıyla ve yedek bataryası ile gönderiyorum. kullanıma bağlı olarak 2 gün falan gidiyo şarjı (bana 2 gün gidiyo) sesi alıp vermesi zaten bildiğiniz gibi samsungların güzel. piyasada 80 tl falan. bunu da 55e bırakırım. ayrıca kamerası çok güzel çekiyo (e250 ile karıştırmayın). ptesi hafıza kartı alabilriim. 1 gb micro SD ile gönderirim muhtemelen(ama kesin değil)

3.Emektar Nokia 6630: Evet efsane Symbianlı telefon. şarjı 3 güne kadar gidiyo bana (günde 1 saat falan max konuşurum). orjinal 64 MB hafıza kartı var üstünde. kendim de zaten bunu kullanıyordum :).şarj eletiyle göndericem. 1.3 kamerası var ama 2ye yakın net çekiyo. arka kapağında kırıklık var. ptesi onu değiştiricem. sıfır kapakla göndericem.bu tel de piyasada normalde 110a kadar alıcısı var bunu da 80e bırakıyorum.

4.Canon IP 2702 mürekkep püskürtmeli yazıcı: evet müritler geçen yıl laptop ile hediye gelen yazıcıyı satıyorum. güzel baskı kalitesi var. kartuşları şu an bitmiş durumda. 11 tlye dolruruluyo (renkli+siyah beyaz). USb kablosu, CDsi ve kutusu ile göndereceğim. Şu an sıfırı 100 tl falan bildiğim kadarıyla. bunun da sıfırdan farkı yoktur. bunu da 50ye bırakıyorum.

5.Huawei EchoLife HG521 ADSL+ 300 Mbps: TTnetten almıştım.yaklaşık 20 gün falan kullanıldı. Açma kapama tuşunun kafası kayboldu. çalışmasında hiç bir problem teşkil etmiyor ama. kolaylıkla açıp kapatabilirsiniz. Kutusu ile göndericem. İçerik: Modem, ethernet kablosu(50 cm falan), adaptörü ve extradan yaklaşık 7 8 metre kablo yollucam.ve CDsi ile birlikte. bunu da 60a bırakırım hocalar.

almak isteyenler PM ile ulaşabilir.Ücreti ziraat hesabıma havale edebilirsiniz. ya da ptt ile yollasanız da olur. izmir içi almak isteyenlere elden teslim edebilirim (bi çayınızı içerim ama).

İsteyen istediği gibi baltalayabilir. ben deki fiyat bunlar. ki idda ediyorum telefonlarda daha uygununu piyasada bulamazsınız.bulsanız da bu kadar temiz olmaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

lazım olur belki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

up olsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Ürünlerin fotoğraflarini eklemek satişi hizlandirabilir hocam.Hayirli işler.
Toplam Hit: 689 Toplam Mesaj: 4