Satilik Elektro Gitar Ve Amfi (Jelatinleri Uzerinde)
-
merhaba, yurtdisina okumaya gitmeden once aldigim ekipmanimi, simdide ise guce atildigim icin satiyorum. kullanmadim diyebilirim, gitarin jelatinleri uzerinde :)
orta ve ileri seviye urunlerdir, saglam tonlar alabilirsiniz.
ibanez RG350EX
Marshall MG15DFX
pazarlik yok, teklif etmeyin. orasi burasi kirik bozuk gitarlardan ucuza koydum, amfiyide oyle. 0 almayin bunu alin, ikiside kaliteli urunlerdir.
ikisini birlikte alana fiyat 800 tl dir. sadece nakit para gecerlidir, kredi karti, taksit vs gecerli degildir.
(tek takas iphone 5 veya 5s ile olur ustunu oderim fakat 21 ekime kadar gecerlidir.)
ciddi alicilar icin urunleri taksimde elden teslim edebilirim.
-
tbt indirimli fiyat nedir hocam?
-
jelatini göremedim
-
Prometheus bunu yazdı
jelatini göremedim
üzerinde duruyor ama Oksitlenme var :|
-
@rappermcs
ciddi alici ciksin konusuruz. onun disinda rastgele fiyat indirimi yapmiyorum, normalde ikisini icin tbt fiyati 800 tl dir, 100 lira almiyorum. Fakat tek tek alirsanizda tbt ye ozel birseyler yapabilirim :)
onun disinda bu urunlerin 0inin fiyatlarina da bakmanizi tavsiye ederim.
@
Prometheus gitarin resimlerine baktin mi hocam? sen herhalde komple jelatinli sandin :)
@
ArmadA hocam oksitlenme degil o, kullanmadigimdan dolayi dura dura oyle olmus, ufak bir temizlikle cikar.
DarkFall tarafından 13/Eki/13 09:16 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı satışlar,güzel ürünler.Bende mg15cfx var,çok çok memnunum :)
-
DarkFall bunu yazdı
@rappermcs
ciddi alici ciksin konusuruz. onun disinda rastgele fiyat indirimi yapmiyorum, normalde ikisini icin tbt fiyati 800 tl dir, 100 lira almiyorum. Fakat tek tek alirsanizda tbt ye ozel birseyler yapabilirim :)
onun disinda bu urunlerin 0inin fiyatlarina da bakmanizi tavsiye ederim.
@
Prometheus gitarin resimlerine baktin mi hocam? sen herhalde komple jelatinli sandin :)
@
ArmadA hocam oksitlenme degil o, kullanmadigimdan dolayi dura dura oyle olmus, ufak bir temizlikle cikar.
konu up olsun diye biraz da geyik olsun diye mesaj attım ciddiye almana gerek yoktu :D