Satılık Elektronik Cihazlar - Fot. Makinası - Pro Robot - Ram - Nokia 1616
-
Fot makinası w370 sıfır gibi sadece ekranın bir köşesinde ufacık bır karartı var 2 adet bataryası mevcut + şarj aleti + 8 gb kart 270 TL
1 Adet sıfır Robosapien robot 150 TL
genpa garantili 1 adet 1616 cep telefonu temiz 65 TL
2 adet ddr3 1066 mhz 2 gb samsung notebook rami 30 TL
Fot makinası özellikler video ozelliği eksik yazılmış 1280 720 çekiyor video yu
Ana Özellikler ?Görüntü Sensör TipiCCD ?Çözünürlük14.1 Megapiksel ?Optik Zoom7x ?Kamera TipiKompakt Makine ?Ağırlık0.18 kg Lens Özellikleri ?Lens Tipi34 - 238 mm ?Normal Odak Uzaklığı10 cm ?Makro Odak Uzaklığı10 cm ?Fokus TipiOtomatik Görüntü Kalite ?Kamera Çözünürlüğü14.1 Megapiksel ?Görüntü Çözünürlükleri4320 x 3240 - 4320 x 2432 - 3648 x 2736 - 2592 x 1944 - 1920 x 1080 - 640 x 480 ?Beyaz Ayarı SeçenekleriOtomatik - Özel Ayar - Hazır (4) Işık Modu Maksimum Diyafram Aralığıf3.6 - 5.6 (w/t) ?Maksimum Perde Hızı1/1600 ?Minimum Perde Hızı2 ?Dijital Zoom8.3 x ?Saniyedeki Çekim Adeti1.3 Video Kayıt Özellikleri ?Video Çözünürlükleri640 x 480 - 320 x 240 ?Video Hızı30 fps ?Video FormatıMPEG1 Hafıza ?Hafıza TipiDahili - Memory Stick Pro Duo - Memory Stick PRO HG-Duo - SD ?Görüntü FormatıJPEG - EXIF 2.21 Flaş ?Flash TipiDahili ?ISO HızlarıOtomatik - 80 - 100 - 200 - 400 - 800 - 1600 - 3200 ?Flash Senkron ModuOtomatik - Kırmızı Göz Engelleme - Yavaş Senkron - Dolgu Flaş - Flaş Açık / Kapalı Ekran Özellikleri ?Vizor TipiVizörsüz ?LCD PanelSabit LCD Ekran ?LCD Panel Ölçüsü3.0 inch ?LCD Panel Çözünürlüğü230.400 Piksel Arayüz ?Arabirim TipiUSB 2.0 ?Video ArabirimAV - HDMI Güç Ünitesi ?Pil TipiLithium - Ion Batarya ?Pil Ömrü230 Resim Görünüm ?RenklerKırmızı - Gri - Yeşil ?Boyutlar99.6 x 56.9 x 25.5 mm
MOD: Konuyu gereksiz yere gizlemeyelim. -
Robosapien 'n hangi modeli onu yazarsan alabilirim.
-
rakkoc bunu yazdı
-
Asker bunu yazdırakkoc bunu yazdı
urun Videodakinin aynisimi ?
Ben daha onceden V2 versionu ile oynamistim cok hosuma gitmisti. Videodaki ilk versionu sonradan Media versionu gibi versionlar cikmis.
Alip kendim mikro islemci ile programlayi ofiste getir gotur yaptiricam. bu yuzden Versionu benim icin onemli (versiona gore el yonetimi ve programlamasi degisiyor bir universite ogrencisi icin V2 nin kodlarini bulmustum)
-
bununda kodlari internette mevcut hocam evet videodakinin aynisi ayrica ses sensoru var hareketleri kaydediyosun robota vurunca veya ses cikarinca aynisini yapiyor hediye geldi denemek icin 1 kere kullandim klavuzunu akodum gercekten cok guzel birsey ama oynayacak vakit yok :D
benimde aklima geldi evet alip kendin bilgisayardan kontrol edebilirsin
-
Asker bunu yazdı
bununda kodlari internette mevcut hocam evet videodakinin aynisi ayrica ses sensoru var hareketleri kaydediyosun robota vurunca veya ses cikarinca aynisini yapiyor hediye geldi denemek icin 1 kere kullandim klavuzunu akodum gercekten cok guzel birsey ama oynayacak vakit yok :D
benimde aklima geldi evet alip kendin bilgisayardan kontrol edebilirsin
PC den kontrol edeceksen pek mantikli degil ama bir micro islemci ile programliyip surekli kendi hareketlerini yapacak hale sokarsan o zaman eglenceli olacaktir.