Satılık Epson L210 Tarayıcı + Fotokopi + Mürekkep Tanklı Yazıcı
-
hacılar kız arkadaşım yazıcısını satıyor. tertemiz ürün, bugüne kadar maksimum 5 çıktı alındı. tanktaki mürekkep falan hepsi daha kutuyla gelen mürekkep. + 30TL değerinde bağlantı kablosu (kutunun içinde çıkmıyor) 2 yıl garantisi var, ilgilenen olursa pm den faturayı da atarım teknosa'dan alınma ürün.
satma amacı; evde fazladan duruyo hiç bi işe yaramıyor. yani öyle bi eksiği gediği yoktur. TBT muridlerine yamuk olmaz bende bilenler bilir.
istanbul içi olursa elden teslim edebilirim.
hepsi burada da falan 462 TL.
fiyat olarak 400 TL istiyor. şimdiden hayırlı olsun
http://goo.gl/an7ouG
-
aynı yazıcıyı bende kullanıyroum çok güzel hem renkli hemde tonerliden daha uyguna geliyor baskı maliyeti..kötü tasrafı uzun süre kullanmazsan kafaları kuruyup boluluyor.Kız arkadasında çıktı almamış dediğin kadarı ile.uzun süre yattıysa kafaların bozulma ihtimali yüksek..
fakat 400 liradan satman imkansız zira sıfırı 400 tl piyasada..
satabileceğin max fiyatı 200 hocam
swordfish tarafından 30/Ağu/14 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
araştırırken o fiyatı bende gördüm akakçede ama onda bi pislik vardır. garanti olayında falan. bozulma yok bugün çıktı aldık.
-
Şimdi baltalamak gibi olmasın ama 400 TL ye sıfırı var hocam. Senden 400 TL ye alınsa en az 25-30 TL kargo parası olacak
.İnternetten alınsa en fazla 7-8 TL kargo parası olur. Hatta taksit bile olur.
Senin ki kullanılmış, sıfır kullanılmamış.
Yani demek istediğim şu sen olsan alır mıydın?
İyi satışlar dilerim umarım satabilirsiniz.
-
Arada sırada internet kafede çalışıyorum mahallede burada da aynı yazıcı var. Gerçekten sorunsuz güzel makina. 3 ay önce 440 Tl ye 2 sene garantili olarak alınmış. Ona göre fiyat ver hocam bence.
-
DrKill bunu yazdı
Şimdi baltalamak gibi olmasın ama 400 TL ye sıfırı var hocam. Senden 400 TL ye alınsa en az 25-30 TL kargo parası olacak
.İnternetten alınsa en fazla 7-8 TL kargo parası olur. Hatta taksit bile olur.
Senin ki kullanılmış, sıfır kullanılmamış.
Yani demek istediğim şu sen olsan alır mıydın?
İyi satışlar dilerim umarım satabilirsiniz.
abi o kadar öküz değlim :) kargoyu alan adama ödetecek kadar :) 400 olduğuna bakmayın aslında. konuyu bi buraya açtım zaten. almak isteyen olursa fiyatta tabi iyileştirme yaparım
-
swordfish bunu yazdı
aynı yazıcıyı bende kullanıyroum çok güzel hem renkli hemde tonerliden daha uyguna geliyor baskı maliyeti..kötü tasrafı uzun süre kullanmazsan kafaları kuruyup boluluyor.Kız arkadasında çıktı almamış dediğin kadarı ile.uzun süre yattıysa kafaların bozulma ihtimali yüksek..
fakat 400 liradan satman imkansız zira sıfırı 400 tl piyasada..
satabileceğin max fiyatı 200 hocam
Ben hp mfp m276 kullanıyorum, 40 liraya da 2 chip + 2 tam dolumluk toner tozu aldım, tamam ilk makine 1000 lira pahalı ama, sonrası neredeyse bedava, zaten 1000 liranın içinde 2 tane toner vardı her renk, 15bin sayfa aldım siyah olandan, bitince 80liraya yeni kartuş alıp 40 liraya da +4000 sayfa garantisiyle baskı yapacağım.
Gerçekten çok çıktı alan varsa, ayda minimum 3bin mesela, bu makineyi alabilir son derece kullanışlı, modeme de bağladım ne kablo ne başka bir şey basıyorum enter'a bam diye çıkıyor.
-
kalibre bunu yazdı
hacılar kız arkadaşım yazıcısını satıyor. tertemiz ürün, bugüne kadar maksimum 5 çıktı alındı. tanktaki mürekkep falan hepsi daha kutuyla gelen mürekkep. + 30TL değerinde bağlantı kablosu (kutunun içinde çıkmıyor) 2 yıl garantisi var, ilgilenen olursa pm den faturayı da atarım teknosa'dan alınma ürün.
satma amacı; evde fazladan duruyo hiç bi işe yaramıyor. yani öyle bi eksiği gediği yoktur. TBT muridlerine yamuk olmaz bende bilenler bilir.
istanbul içi olursa elden teslim edebilirim.
hepsi burada da falan 462 TL.
fiyat olarak 400 TL istiyor. şimdiden hayırlı olsun
http://goo.gl/an7ouG
fiyat yuksek uzun sure kullanılmayan yazıcının tonerlerı yada yazıcı gırısı kuruyabılıyor ıyı olmuyor.200 max 250 dır ederı .sahıbınden den fılan sat. gg koy