Satılık Fiat Doblo Premio 1.6 Multijet
-
S.a hocalar günaydin.
eniştem arabasını satıyor ilgilenen olursa veya eşine dostuna arayan varsa çok temiz arabadır .
sahibinden link:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-cok-temiz-garaj-arabasi-doblo-premio-180654861/detay
-
kaza resimleri mevcut mu ?
-
2011 K 90767 Geçerli 17/10/2011 Çarpma/Çarpışma/Devrilme 1112.0 2012 K 28483 Geçerli 19/03/2012 Çarpma/Çarpışma/Devrilme 723.0 7058200 Geçerli 20/10/2012 Çarpma/Çarpışma/Devrilme 1063.0 3 kazanında fotolarına baktım 1 tata kamyonete arkadan giydirmişsin bir taksi var diğerindede diğer aracı göremedim
yanlız sağ kapı felanda kötü durumda onu hiç yazmamışsınız hocam
resimleri koymak istemedim
edit: diğerinide buldum şantiye kamyonu
edit 2: şahsen uygun fiyat olursa ihtiyacım olsa bunu alırdım benim kaza statüme göre çok mühim şeyler değil
DJ_Alper tarafından 24/Eyl/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper konuyu acarken bakacağını böyle tahmin etmiştim :)
kaza resimleri yok ama öyle çok büyük mühim kazalar değil alperin de dediği gibi .
kaza yapan ve değişen parçaları yazdım sahibinden linkine eniştem ilk başta söylemeyi unutmuştu.
şu anki ilanda onlarda mevcut.
o şantiye kamyonunu vurup kaçmıştı ama sonrada bulup halletik .
-
antivirus bunu yazdı
kaza resimleri yok ama öyle çok büyük mühim kazalar değil alperin de dediği gibi .
kaza yapan ve değişen parçaları yazdım sahibinden linkine eniştem ilk başta söylemeyi unutmuştu.
hocam sen koy de ben koyayım kaza resimlerini? :)
-
DJ_Alper bunu yazdıantivirus bunu yazdı
hocam sen koy de ben koyayım kaza resimlerini? :)
korkulur hocam senden :)
ama gerek yok herhalde araba da parçalar değiştiği için yeni parçalar önemli :)
bunların dışında arabasına güzel bakar değer verir yani hor kullanmamıştır kesinlikle.
araba piyasasından çok anlamam ama bu premiolar gerçekten çok kullanışlı şahsen severim bu arabayi :)
-
Hocalar satis devam etmektedir konu gunceldir bi up olsun :)