folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Garantili Galaxy Tablet P1000 3G

Satılık Garantili Galaxy Tablet P1000 3G

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Müridler sınavlar dolayısıyla tableti satacağım. Sahibinden de GeT ile satış yapacağım.Fiyat 700 Liradır. İlan henüz onay sürecinde mesaj ve adresimi buraya kopyalıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-17-ay-garantili-galaxy-tab-p1000-sorunsuz-76793318/detay/

17.07.2011 Tarihinde aldığım Galaxy Tab GT-P1000 modeli Tablet PC'mi sınavlar dolayısıyla satıyorum.

Cihazı kutusunda aldığımda ne yanındaysa hepsini göndereceğim.İçeriğin hepsi kendi orjinal gelen parçalardır.

Kullandığım süre zarfında sürekli beyaz kılıf ve ekran koruyucu jelatinle kullandım.Fakat kullanıma bağlı 2 küçük kusuru var :

1-Şarj yeri etrafında görünmeyecek derecede kılcallar .(Takıp çıkarırken olmuştur.)

2-Ne zaman olduğunu farketmediğim sağ alt köşede hafif sürtmeye bağlı aşınma.

Fakat bunlar ilk bakışta göze çarpmayan şeyler.Bunlar dışında hiç bir problemi de yok.

Ekranda bir adet dahi çizik yoktur.Çünkü ben cihazı hiç jelatinsiz kullanmadım aldığımdan 1 hafta sonra bir saat kulandım o kadar siz tahmin edin.

Cihazı internetten aldım e-reyondan. 17 Aylık garantisi hala devam etmektedir.Henüz servise gitme ihtiyacı duyulmamıştır.

Paket içeriği:

Kulaklık ve kulak içi  boyut değiştirme aparatları

Şarj Aleti ve usb kablo

Kullanım kılavuz ve belgeler

Kargo Yurtiçi Kargo ile yollanacak kargo ücreti bana aittir. Ödeme onayını gördüğümde mümkün olduğunca hızlı veririm kargoya.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    İlan onaylandi. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-17-ay-garantili-galaxy-tab-p1000-sorunsuz-76793318/detay/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ürün satılmıştır.Müritlerin bilgisine.

Toplam Hit: 729 Toplam Mesaj: 3