[SATILIK] Hack.İnfo.Tr + Hack.Biz.Tr
-
iki domain birlikte 200 tl arkadaşlar :)
isteyenin hesabına transfer edilir isteyene hesap verilir ...
MOD: Başlık düzeltildi, gereksiz yorumlar temizlendi. Gereksiz saçma sapan yorum yapanlar cezalandırılacaktır!
-
Yanlız hesaba katmadığın bir olay var nic.tr ye girdiğinde görürsün .tr domainlerin satışı devredilmesi yasak diye biliyorum. yoksa elimde hayvan gibi .tr uzantılı domain var :D
İsteyenlere domainleri göndereyim. Satılık değil ancak projelendirmek isteyen olursa değerlendirelim diye.
Örnek : http://www.youtube.bbs.tr Eski evin garajı vardı gaza geldim belki garajda bi yutup yaparım dediydim :D
Edit : xxx.tr alan adı satışı direk olarak zaten mümkün değil. İstesenizde domainin sahibini değiştiremiyorsunuz
interfector tarafından 05/Ara/12 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdı
Yanlız hesaba katmadığın bir olay var nic.tr ye girdiğinde görürsün .tr domainlerin satışı devredilmesi yasak diye biliyorum. yoksa elimde hayvan gibi .tr uzantılı domain var :D
İsteyenlere domainleri göndereyim. Satılık değil ancak projelendirmek isteyen olursa değerlendirelim diye.
Örnek : http://www.youtube.bbs.tr Eski evin garajı vardı gaza geldim belki garajda bi yutup yaparım dediydim :D
Edit : xxx.tr alan adı satışı direk olarak zaten mümkün değil. İstesenizde domainin sahibini değiştiremiyorsunuz
Faks cekiyorsun degistiriyorlar
-
noname bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Faks cekiyorsun degistiriyorlar
O değiştirdiğiniz sadece idari yetkili, teknik yetkili bide ödeme sorumlusu değiştirebilirsin. Alan adı transferi yapılmıyor dostum. Senin üzerine kayıtlı kalıyor. İddiaya girme benimle. Nic.tr ile mailleştik. Elimde patladı domainler sırf bu yüzden.
-
hocam domaini nic.trden aldıgımızı nereden çıkardın :) nereden kapıldın bu duyguya
domain devirde edilir vs bilgileride degiştirile bilir takılma sen onlara
-
DanqerLine bunu yazdı
hocam domaini nic.trden aldıgımızı nereden çıkardın :) nereden kapıldın bu duyguya
nerden aldığını merak ettim. herhangi aracı firmadan alsanda sonucta nic.tr den alıyor onlarda
-
DanqerLine bunu yazdı
.tr uzantılı tüm domainler nic.tr tarafından register edilebilir sadece. isimtescilden veya ihs den almış olman bunu değiştirmez. satın aldığın yer önemli değil. ayrıca nic.tr daha ucuz olum .tr domain alacaklar gitsin ordan alsın :D
-
up olsa belki işimiz açılır ikisi 100 tl :)
-
bundan 4-5 yıl önce olsa iyi para yapardı (: Türkiye'de hack kültürü kaldımı?
Msn hack,hacker,hack,hackprogramları
(gibi anahtar kelimeler bitti artık) -
ONEMINUTE bunu yazdı
bundan 4-5 yıl önce olsa iyi para yapardı (: Türkiye'de hack kültürü kaldımı?
Msn hack,hacker,hack,hackprogramları
(gibi anahtar kelimeler bitti artık)mesene gitti mesene yilmazi meseneden silecesin dediginde bile ayse mesene ne lan diyo :(