Satılık Harddiskli Kalın Kasa Playstation 2 ..
-
Hocalar elimde 1 adet kalın kasa Harddiskli PS 2 var..
Yanında 2 adet kol+tv bağlantı kablosu+2 adet 8 mb ps2 hafıza kartı göndereceğim..Cihaz çalışır durumda içerisinde PS 2 nin tutmuş bütün oyunları yüklü.
Düşündüğüm fiyat 175 tl.dir.
-
hocalar bendede slim kasa var bende onu satıyorum 1 orjinal kol + 1 kontorland koldonma sorunu ısınma sorunu yoktur tüm parçları orjinaldir 190 tl vericem kargo bana ait
kusura bakma hocam baltalamış oluyosam silebirim tekrar konu açmayım dedim :)
-
hocalar bendede slim kasa var bende onu satıyorum 1 orjinal kol + 1 kol + oyunlar + sev için olan cihaz :d Çiplidir gerisi orjinal ve tamir görmemiş ciddi manda az kullanılmıştır. Alındı peşine ps 3 aldım :d o öyle kaldı sonuç olarak fiyat 180 tl dir kargo alıcıya ait.
Herkese hayırlı satışlar
oksijen tarafından 16/Eki/12 11:05 tarihinde düzenlenmiştir -
aLcoL bunu yazdı
Hocalar elimde 1 adet kalın kasa Harddiskli PS 2 var..
Yanında 2 adet kol+tv bağlantı kablosu+2 adet 8 mb ps2 hafıza kartı göndereceğim..Cihaz çalışır durumda içerisinde PS 2 nin tutmuş bütün oyunları yüklü.
Düşündüğüm fiyat 175 tl.dir.
fiyat gayet iyi. Ayrıca içerisinde oyunların yüklü olması cd çizilmesi, chip vb. durumlardan kurtarıyor.
-
Slimler çok temizse eğer aksesuarlarıyla 100tl ye satılıyor internette, sizin fiyatlar çok uçuk baltalamak gibi olmasın da..
Kalın kasa ise network adapter ve hdd var ise o fiyata düşünülebilir.
-
trampfd bunu yazdı
Slimler çok temizse eğer aksesuarlarıyla 100tl ye satılıyor internette, sizin fiyatlar çok uçuk baltalamak gibi olmasın da..
Kalın kasa ise network adapter ve hdd var ise o fiyata düşünülebilir.
arkadas haklı fıyatlarınız yuksek ben 2 sene once satıodum 150 tl den bunları
-
bu kadar çok satmaya çalışılıyorsa alınacak bir halt değil demek ki
-
xzxz bunu yazdı
bu kadar çok satmaya çalışılıyorsa alınacak bir halt değil demek ki
hocam onla alakası yok senelerce oynandı bu makinayla ben ps 3 alıcam lcd flan aldım şimdi gidip lcd tv ye ps 2 takıp oynanmaz halen oynayan varsa alabilir boş muhabbet çevirmene gerek yok alıcı degilsen gölge etme
-
La konu baya pS 2 satış konusu olmuş, İsteyen herkes burdan satabilir problem değil :)
Benim cihazımın fiyatı konusunda bi sıkıntı yok sanırım ki olmamasıda lazım harddiskli bi makine için uygun bir fiyat.
Düzenleme: Satıldı..
aLcoL tarafından 16/Eki/12 11:13 tarihinde düzenlenmiştir