Satılık HD Filmler Uygun Fiyat Ve Dizi
-
Merhaba arkadaşlar şuan elimde hazırlanmış dvd ler var filmler 720p dir hd dir görüntü kalitesi 10 numaradır yani :D dizide dvd rip şimdi bunları satıcam alacak olan varmı yazıyorum alta direk hespsini satıcam uygun bir fiyata... BORNE ULTİMATUM THE BOURNE IDENTİTY THE BOURNE SUPREMACY THE MİST WALL - E WİLD HOES 300 SPARTALI BREVEHEART PAİNS LABYRİNTH THE SHAWSHANK REDEPMTİON DİZİ ______ House MD (5.sezonakadar) toplam 21 DVD dir DVD başı 1.5 tl İstiyorum
-
hööö konu nerde amk :|
-
Merhaba arkadaşlar şuan elimde hazırlanmış dvd ler var filmler 720p dir hd dir görüntü kalitesi 10 numaradır yani :D dizide dvd rip şimdi bunları satıcam alacak olan varmı yazıyorum alta direk hespsini satıcam uygun bir fiyata...
BORNE ULTİMATUM
THE BOURNE IDENTİTY
THE BOURNE SUPREMACY
THE MİST
WALL - E
WİLD HOES
300 SPARTALI
BREVEHEART
PAİNS LABYRİNTH
THE SHAWSHANK REDEPMTİON
DİZİ
______
House MD (5.sezonakadar)
toplam 21 DVD dir
DVD başı 1.5 tl İstiyorum
Forumun mınakoyuluo :| -
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
hööö konu nerde amk :|
-----------------------------bu kimin konusu :)))
-
benim olsun :P
-
konu benim bu nebicim bi sorun yaw :S
-
linkin sonuna
1
yaz
görünüyo
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------linkin sonuna
1
yaz
görünüyo
iyi tespit :D işe yarıyor bu arada 21 DVD e 30 tl istiyorum.. -
beyler 30 lira diyorum bunlara hd filmler zaten 1.5 tl dvd başına geliyor 21 dvd toplamda
-
inşallah satarsında hoca biraz zor burda koskacaman bi liste yaptım kimse almadı yaptığım listeye acıdım...
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------inşallah satarsında hoca biraz zor burda koskacaman bi liste yaptım kimse almadı yaptığım listeye acıdım...
evet bunlar hazır oldugu için konu açayım dedim ben :)
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 11