Satilik "Hic Bitmeyen Hikaye" Scripti [Php]
-
merhabalar
paraya olan ihtiyaclarimdan oturu scriptimi satmayi dusunuyorum. alici cikacagini hic dusunmuyorum ama cikar belki nolur nolmaz, kul sikismayinca hizir yetismezmis falan fisman
admin paneli ve kayit formu henuz hazir degil alici cikarsa max 1-2 gune onlarida yazip teslim ederim
asagidaki linkten kontrol edebilirsiniz :
kullanici adi : tbt@tbt.com sifre: Tahribat olarak giris yapabilirsiniz.
bug bulursaniz soyleyin. Php tarafinda codeigniter+twig, css framework olarak zurb foundation kullanilmistir.bu sayede mobil cihazlara otomatik olarak uyumlu (browserinizi kosesinden tutup daraltip test edebilirsiniz).
fiyat konusunda ise, atarsiniz biseyler
edit: belki bilmeyen vardir : http://www.tahribat.com/Hic-Bitmeyen-Hikaye
edit2 : hosunuza giden bir tasarim giydirebilirim. (wordpress temasi vs olabilir mesela, yada bi site hosunuza gidiyodur suna benzet dersiniz hallederim)
-
dmoz gibi sade bir tasarım olabilir login girişi yapılmıyor linkler seoya uyumlu başlık linke gelirse güzel olabilir.
-
anaconda bunu yazdı
dmoz gibi sade bir tasarım olabilir login girişi yapılmıyor linkler seoya uyumlu başlık linke gelirse güzel olabilir.
hocam login i 3 browserda denedim (ie, opera, firefox) calisiyor sende nasil bi sorun oldu acaba ?
tasarim zaten cok sadece dedigim gibi alici cikarsa alicinin istekleri dogrultusunda ekliycem biseyler.
su an para getirmesi biraz daha muhtemel bisey uzerinde calistigimden bunu hic ellemiyorum sadece burda paylastim alici cikarsa bitirip veririm
tbt disindan gelen olursa da yolbulucu //at/// gmail.com dan ulasabilirler
-
su haliyle paylasmayı dusunmez mısn :D
-
HeyQirs bunu yazdı
su haliyle paylasmayı dusunmez mısn :D
anca ucuza veririm bu haliyle :D
-
Hocam hoş bir tema + script şeklinde bana kafanda oluşan fiyatı söylersen PM yolu ile çok sevinirim. Bu dönemde benzer projem var ve böyle bir script işe yarayabilir.
-
ben düşünürüm hocam. tabi uçuk bir fiyat olmazsa. satışa çıkarttığınızda mesajınzı bekliyorum
-
fiyat pm hocam
-
hic alici cikacagini sanmiyodum uc tane talip cikti :)
tema giydirilmemis haliyle : 55 lira
tema + script seklinde : 75 lira desem cokmu olur ?
-
yolbulucu bunu yazdı
merhabalar
paraya olan ihtiyaclarimdan oturu scriptimi satmayi dusunuyorum. alici cikacagini hic dusunmuyorum ama cikar belki nolur nolmaz, kul sikismayinca hizir yetismezmis falan fisman
admin paneli ve kayit formu henuz hazir degil alici cikarsa max 1-2 gune onlarida yazip teslim ederim
asagidaki linkten kontrol edebilirsiniz :
kullanici adi : tbt@tbt.com sifre: Tahribat olarak giris yapabilirsiniz.
bug bulursaniz soyleyin. Php tarafinda codeigniter+twig, css framework olarak zurb foundation kullanilmistir.bu sayede mobil cihazlara otomatik olarak uyumlu (browserinizi kosesinden tutup daraltip test edebilirsiniz).
fiyat konusunda ise, atarsiniz biseyler
edit: belki bilmeyen vardir : http://www.tahribat.com/Hic-Bitmeyen-Hikaye
edit2 : hosunuza giden bir tasarim giydirebilirim. (wordpress temasi vs olabilir mesela, yada bi site hosunuza gidiyodur suna benzet dersiniz hallederim)
tasarım giydir buna bu sekılde pek almazlar gıbı gelıyor r10 a da konu koyarsan aslında script satısı ıcın olabılır