Satılık Hotfile Upload Hesabı-Askerlik Sebebiyle...
-
Merhaba Arkadaşlar...
Şahsi HOTFILE upload hesabımı askerlik sebebiyle Satıyorum...Haftalık ortalama Getirisi 50 dolar civarındadır...İstediğim fiyat 500 TL'dir...Hesap tamamıyla şahsıma ait olup ufak bir pazarlık payı olabilir....Hesaba ait Şüpheniz olmasın,Hemen hemen her yerde ismimi duymuşsunuzdur...Almak isteyen arkadaşın mail adresi hesaba tanımlanıp güvenlik kodu mailine atılacaktır....

Teklifleri bekliyorum...Pm atabilir ya da arasyalinkilic@technologist.com msn den ulaşabilirsiniz...
-
fiyat yüksek
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------
fiyat yüksek
-----------------------------Teklif varsa değerlendirebilirim...Ufak bi pazarlık payı var...
-
cok istiyosun aga. bende satiyorum hesabin icinde 50 dolara yakin war. gunluk getirisi 3 dolar saglam dosyalar paylasilirsa daha cok olur gelir. son 1 haftadir gold um
icinde ki 50 dolar ile beraber 125 usd ye satiyorum. yada zynga poker chipe karsilikta olabilir.100 m ye birakirim

-
İçinde 50 dolar getiriyle beraber bırakıyorum...Küçük Bi hesapla senin günlük gelirinin 3 katından fazla getirisi var ve tahmini 1 ayda kendi parasını çıkartıyo hesap zaten...Ki ben satma derdinde değilim aslında ama malum askerlik...Akıllı konu açan biri günlük 15 dolara çıkartır...Ben ilgilenemiyorum fazla ve günde 4 konu ile bu kadar para alıyorum...Günde 10 konu basan biri 20 dolara rahat çıkarır...ki rapid de bitti,Hotfile ye gün doğdu...Son fiyatım ilgilenen ciddi kişiler için 450 TL'dir...Ödeme paypal,PTT veya elden olabilir...
-
Dostum o zaman hiç konu açma bir ayda alacak kişiden alacağın parayı hotfiledan al.Daha sonra azalarak almaya devam edersin.
Sonuçta bi zararın olmaz hatta karn bile olur.
Yok peşin paraya ihtiyacım var askerdeyken para bankada değilde cebimde olsun diyorsan bilemem.
-
Nakit para lazım aynı zamanda...Borcum var ödeyip gitmek istiyorum...Yoksa zaten satmam aylık gelir para...
-
Uplayalım belki gören olur..
-
Son kez up...