Satılık IBM Server
-
Herkese hayırlı günler arkadaşlar. Uzun süredir borcumu alamadığım bir vatandaş bana aşağıda linki olan server bilgisayardan 4 tane verecek . Bana tanesini 1500 den satabilirsin dedi. Ben de siz uzman dostlarıma sorayım dedim. 1 tanesini denemek için aldım server 2003 kurulu , ekran geliyor ancak windows açılmadan driverla alakalı bir hata veriyor ve windows açılmıyor. Zannımca yazılımsal bir durum. Bu işlerden pek anlamıyorum almak isteyen olursa ilgilenen ya da anlayan varsa sizden yol göstermenizi rica ediyorum. Kasa 0 gibi duruyor.
ftp://ftp.software.ibm.com/systems/support/system_x_pdf/x225spec.pdf
-
Hocam madem öyle, kendisi satıp borcunu ödesin.
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------Hocam madem öyle, kendisi satıp borcunu ödesin.
-----------------------------Adam battı hocam. Ben de kurtarabildiğimi kurtarmaya bakıyorum. İşin aslı bu.
-
ben server alacak olsam 1500 vermem buna
-
üzerinde diskleri raid kartı duruyormu onlar önemli, alıcı değilim, not 2008S desteğide yok max. 2003 kurulabilir buda bi hatırlatma olsun
-
Hocam 9 yıllık makinenin sunucu dahi olsa 1500 tl etmeyeceğini bilsen iyi olur.
-
https://www.livehosting.ro/Files/Dell-PowerEdge-Specifications/Dell-PowerEdge-2850-specs.pdf
6x73 GB Scsi 10.7 K Ultra 320 Disk
2x Intel Xeon 3.0 İşlemci
4x2 Gb Ram
Ben bunu 1500 e satamıyorum :S o biraz zor.
650 tl ateşlerim.
-
Hocalar ürünü hala çıkaramadım elimden. Sadece birisini satacağım. Teklif vermek isteyen varsa değerlendireceğim . Makinayı acil nakite çevirmem lazım. Bu arada diski falan üzerinde parçalaına dokunulmamış.
-
600 veren olursa ver derim. alici degilimm
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------600 veren olursa ver derim. alici degilimm
-----------------------------Aynen hocam 750 TL den buldum en uygun satan . Alıcı varsa ölü fiyattan vereceğim . Fiyat 600 TL dir. Makinanın kilidi de bulundu bilgisayarcı arkadaş açtı baktı. Makina sağlam hiç bir sorunu yok. Server 2003 kurulu içine. Almak isteyen varsa iletişime geçsin lütden , acele satmam gerekli ...