Satılık IPAD 4 Wi-Fi 4G MD524TUA
-
Elimizde bu şekilde bir ipad var, neredeyse hiç kullanılmamıştır, şirketimize adamın birine hediye vermek için aldığı fakat vermediği tablet öylece duruyo bu arada tableti cnr437 satmak için kendisine hibe etti, tahribata 1100 liraya veririz diye konu açma durumu hissettik.
Bi de böyle bişii yaptık, belki tutar,,,
https://www.indiegogo.com/projects/ivport-raspberry-pi-camera-module-multiplexer/x/8229812
-
güzel iş çıkartmışsınız hocam ilginç geldi kamera multiplexer ... daha çok detay verme şansın var mıdır? türkiye de zaman kaybetme hocam.. y.dışına açıl, o ülkede kaybettiğim yıllara yanarım..
-
unbalanced bunu yazdı
güzel iş çıkartmışsınız hocam ilginç geldi kamera multiplexer ... daha çok detay verme şansın var mıdır? türkiye de zaman kaybetme hocam.. y.dışına açıl, o ülkede kaybettiğim yıllara yanarım..
hocam iyi birisin yanlış anlama ama böyle her insana yurtdışını tavsiye ediyorsun hemen imkanı olsa herkes gitmek ister tabiki ama herkes giderse bu ülke nasıl gelişcek hocam
hayırlı satışlar 2.linkteki alet hakkında biraz detay verir misin hocam
GUS tarafından 08/Ağu/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam indiegogo için konuşuyorum, open source projeler daha çok ilgi topluyor yaptığım araştırmaya göre. Hali hazırda direk açın demiyorum ama, belli bir iş takvimi yapın, yani eğer başarıya ulaşırsak, şu tarihlerde üretim vs şu tarihlerde kargolama, şu tarihlerde de sdk nın geliştiricilere açılması gibi şeyler koyun güncelleyin. Ve olurda istediğiniz rakama ulaşırsanız, güncellemeleri zamanında verin yani gecikseniz bile şu oldu tahminen şu kadar süre gecikeceğiz gibi. Başarılar :)
-
GUS bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
hocam iyi birisin yanlış anlama ama böyle her insana yurtdışını tavsiye ediyorsun hemen imkanı olsa herkes gitmek ister tabiki ama herkes giderse bu ülke nasıl gelişcek hocam
hayırlı satışlar 2.linkteki alet hakkında biraz detay verir misin hocam
evt hocam haklısın.. bunun sebebi sanırım benim yaşadıklarım.. belki ben ve çevremdeki arkadaşlar beceremedi, o yüzden hepsi ya yurtdışına gitti ya da gitmeye hazırlanıyor..
çünkü burada insana, projelerine değer ve destek veriliyor. türkiyede bilirkişi diye önüne çıkan kazmalara anlatmak, onların dar düşüncelerine bu projelerin desteğini almak için dil dökmek zoruma gidiyor.. eften püften bir sebep yüzünden, teknik olmayan ticaret odasındaki bir dallama yüzünden aylardır çalıştığımız proje için fiyatı düşürün tekrar gelin dendi.. bi o kadar daha vakit kaybetmek için..
ve kuş kadar beyinleriyle, işi çocuk oyuncağına çevirdiler. biz can kurtarmak için proje geliştirdik, adamlar diyor ki bunun maliyetini düşürün, millet oyun oynamak için alır..
böyle öküzlerin olduğu bir yerde ne ben dururum, ne de bir şeyler yapabilecek adam görürsem onun durmasını isterim... çok gördüm aptalca projeler destek almış, bir eleman vardı bilmem ne kadar ücrete size %100 destek çıkartırız diyordu.. böyle bir mantığın ülkede zaten bir şeyin geliştirilmesi mümkün değil
yapacağımız işin tek örneği amerika da geliştirilmişti, ve adamlar hazır sistem kullanmışlar, biz ise A dan Z ye tüm donanım, yazılım ve mekanik aksamı geliştirecektik.. gel de başına koydukları adama laf anlat..
-
once guluyorum sonrada kalın bir cizgi atiyorum. Neden guldugumude soylle belirtiyim benzerini beaglebone black icin yapmaya calisiyordum :)
bu cihaz ile ilgili bir konusalim bence iyi is cikar bundan. farkli projelerde kullanabilirim
-