Satılık Ipad 4.Nesil Wifi+4G 16Gb
-
Günaydınlar müritler. Daha önce satışa koyup para ihtiyacımı giderdiğimden satmatan vazgeçtiğim tabletimi tekrar satışa koydum. İlanı açıklmasın burayaa kopyalıyorum linkte resimlereine de bakabilirsiniz.
6 ay önce aldığım A1460 modeli Ipad 4 Retina wifi 4g cihazımı satıyorum. Cihaz yurt dışından alınmıştır, şu anda garantisi yok. Cihazı Turkcell ve vodafone data hattıyla 6 aydır kullanıyorum Imei kaydı olmamasına rağmen kapanmadı. Muhtemelen bu cihazlar için geçerli değil.Alıp başka firma hattı takarsanız ne olur bilemiyorum. takınca Cihazı ilk günden beri kılıf ve ekran koruyucuyla kullandığım için sıfırdan farksız. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 alır. O puanı kırmamın sebebi de fotoğrafları çekerken sağ alt köşesinde darbeye bağlı çok ufak ezik var. Dikkatimi bile çekmemiş kullanırken sıkıntı yok yani. Yanında kılıf ve 2 adet ekran koruyucuyu da yollayacağım. Tok satıcıyım lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Nitekim cihaz parasının hakkını her anlamda veriyor. Resimleri her açıdan çekmeye çalıştım çizik vs yoktur. Yanında kutusu rehberi kendi aldığım tr şarj aparatıyla birlikte yollayacağım. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat :750 tl İndirim düşünmüyorum.
http://www.sanalpazar.com/Ipad-4.nesil-Wifi-4g-16gb-Sifirdan-Farksiz__isp51956177
-
Takılı olan hatlar data hattı mı yoksa normal telefona takılan hatlardan mı hocam ?
-
mkyb bunu yazdı
Takılı olan hatlar data hattı mı yoksa normal telefona takılan hatlardan mı hocam ?
data hattı reyiz vınn ile beraber gelenlerden muhtemelen ses hattı olmadığı için kapanmıyor.
whopper tarafından 20/Eyl/15 08:45 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat 700 lira olarak güncellenmiştir.
-
Fiyat son 650 tl yaptım 2-3 gün kadar kalır ilan sonra kaldırırım muhtemelen