Satılık IPHONE 12 MINI 128 GB - SATILDI
-
Link: Sarı site
Fiyatta yardımcı oluruz. Telefonu bacanağın eşi kullandı. İlk sahibi. TR cihazı. Doğal olarak batarya performansı düşük ancak harici bir sorunu yok. Tamir vs görmedi. Kutu fatura bulamayız tabi atılmıştır. Sadece cihaz verilecek.
Hayırlı işler bol güneşler mümin kardeşlerim
Liquid tarafından 03/Eki/25 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Bacanağın eşi baldızın olmuyor mu niye direkt baldız demiyon hacı abi.
Tam benim ihtiyaacım olan telefon ayın 10'una kadar satılmazsa iletişim kuralım abi.
Hayırlı satışlar.
-
TBT rakamı da aynı mı ?
-
@EnableTurk hocam kayınço eşi yav. Yanlış dedim. Biri aradı alıcam dedi sahibinin nosunu verdim görüşcekler. Olmadı haber ederim.
@Freak 12500 altına vermicem dedi ama TBT için indirmeye çalışırım ciddi alıcıysan.
-
EnableTurk bunu yazdı
Bacanağın eşi baldızın olmuyor mu niye direkt baldız demiyon hacı abi.
Tam benim ihtiyaacım olan telefon ayın 10'una kadar satılmazsa iletişim kuralım abi.
Hayırlı satışlar.
adam baldızı değil bacanağı sahiplenmiş :D:D
-
Link çalışmıyor hocam satıldı mı
-
GUS bunu yazdı
Link çalışmıyor hocam satıldı mı
Cihazı kargoladık hocam. Parası alındı.
-
kaça gidiyor bunlar ? bende de kullandığım ama 2 senedir boşta duran var. sadece pili %79 mu neydi. belki satarım diye öğreneyim piyasasını.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
kaça gidiyor bunlar ? bende de kullandığım ama 2 senedir boşta duran var. sadece pili %79 mu neydi. belki satarım diye öğreneyim piyasasını.
yd veya arızası vs olanlar 7-8-9
tr cihazları ve arızası olanlar 11-12
13 gibi genel manada temiz olanlar
-
Liquid bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
yd veya arızası vs olanlar 7-8-9
tr cihazları ve arızası olanlar 11-12
13 gibi genel manada temiz olanlar
anladım benimki sıfır arıza hasar vs hiçbir şey yok.
13-14 eder anladığım kadarıyla
rapidhacker550 tarafından 04/Eki/25 18:23 tarihinde düzenlenmiştir