Satılık İphone 5 Ve Samsung N8005
-
Kolay gelsin beyler.şimdi turkcellden alınma bi iphone 5 im var.daha açmadım bile.satmayı düşünüyorum nakit çevirme amacıyla.onu satmayı planlıyorum ama değeri değişir mi tam bilmiyorum.bana gelişi 2400 tl.fazla zarar etmeden daha altı bi fiyata vermeyi düşünüyorum.
ayrıca elimde evkurdan alma yine para çevirme amacıyla aldığım bi tane samsung n8005 var.daha açılmadı kutusunda.onuda 1400 tl gibi bişeye vermeyi planlıyorum.2 tane almıştım 1 tanesini sattım 1 tane kaldı elimde.isteyen olursa bana ulaşabilirler.
-
Kredi çekme işine yeni bi boyut kazandırmışsın hocam :D
-
fatX bunu yazdı
Kredi çekme işine yeni bi boyut kazandırmışsın hocam :D
aynen hocam :D nakit dönsünde :D
-
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10150420
-
peace bunu yazdı
Kolay gelsin beyler.şimdi turkcellden alınma bi iphone 5 im var.daha açmadım bile.satmayı düşünüyorum nakit çevirme amacıyla.onu satmayı planlıyorum ama değeri değişir mi tam bilmiyorum.bana gelişi 2400 tl.fazla zarar etmeden daha altı bi fiyata vermeyi düşünüyorum.
ayrıca elimde evkurdan alma yine para çevirme amacıyla aldığım bi tane samsung n8005 var.daha açılmadı kutusunda.onuda 1400 tl gibi bişeye vermeyi planlıyorum.2 tane almıştım 1 tanesini sattım 1 tane kaldı elimde.isteyen olursa bana ulaşabilirler.
Hocam sana iphone un malıyetı 2400 olmusta cok zarar edersın be !
En azından tavan fiyattan dusunmen lazım , ki o bahsettıgın turkcell nakıt cıhazı 2,149 TL ye zaten verıyor , kafada 250 burdan gıttı.
E bi de musterı buldun bulamadın , mıllet elden sahıstan alacagıma 2150 verır turkcell den alırım dıcek , almaya kalkan 2000 verecek ...
Zarar fazla ... -
150 lira fark için elden cihaz almam her ne olursa olsun.
ayrıca millet 1800-1900 e yurt dışından gelen bir makine alabilir...
-
DrKill bunu yazdı
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10150420
tamam baba bu fiyata olsun sorun mu ki :)
-
suhatuna bunu yazdıpeace bunu yazdı
Hocam sana iphone un malıyetı 2400 olmusta cok zarar edersın be !
En azından tavan fiyattan dusunmen lazım , ki o bahsettıgın turkcell nakıt cıhazı 2,149 TL ye zaten verıyor , kafada 250 burdan gıttı.
E bi de musterı buldun bulamadın , mıllet elden sahıstan alacagıma 2150 verır turkcell den alırım dıcek , almaya kalkan 2000 verecek ...
Zarar fazla ...kredi kartına taksitte yaparım hocam hiç farketmez.zarar biraz olucak göze aldık onu ama ne kadar az o kadar iyi diye düşünüyorum ama hiç olmadı dediğin gibi vericem.elimde kalmasından iyidir.
-
GebesH bunu yazdı
150 lira fark için elden cihaz almam her ne olursa olsun.
ayrıca millet 1800-1900 e yurt dışından gelen bir makine alabilir...
tercih meselesi hacı kendin bilirsin.
-
ciddi teklifler olursa değerlendirebilirim.
peace tarafından 12/Oca/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir