Satılık İphone 5S 16 GB Gold..
-
Müridler telefon değişikliğinden dolayı satıyorum cihazı çok temizdir.
Telefon 07.03.2014 tarihinde media marketten alınmış ekran kartı sorunu nedeniyle mayıs ayında garantiye gönderilmiştir. 23.05.2014 tarihinde garanti tarafından sıfır telefon gönderilmiştir.Telefon kasasında ekranda arka kısımda deformasyon yoktur çeşitli kılıflarla kullanılmıştır.Telefonun 3 ay daha media market sigortası ve 15 ay garantisi bulunmaktadır.Bütün kutu içeriği faturası,sigorta evrağı,değişim evrağı mevcuttur.
Telefonun yanında 6 adet kılıf göndereceğim hediye olarak.
Sahibinden Linki: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-garantili-sigortali-iphone-5s-gold-193559957/detay/
Tarikat Fiyatı : 1400 TL..
-
250 lira daha ekleyip sıfırı alınabilir . Kusura bakma pahalı hocam .
-
Mustafa bunu yazdı
1400 veren 250 rahat ekler
-
Mustafa bunu yazdı
Doğrudur Hocam yalnız istediğim fiyatın üzerine 250 TL daha koyarak sıfırını alabileceğimiz sağlam site linklerinide yazsaydın.
Sana pahalı gelmiş olabilir anlarım ama benim telefonuma biçtiğim fiyat bu alıcı çıkarsa satarız,çıkmazsada 2. telefon olarak saklarız..
-
Ek olarak belirteyim arkadaş ilk konuyu açtığında 1.500 yazmıştı sonradan tahribat indirimi yaptı. Hepsiburada'da 1.850 lira. 250 lira olmasın 350 lira olsun. 1.400 lirayı tak diye çıkarıp veren adama 200-300 lira koymaz.
mkyb tarafından 23/Ara/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Ek olarak belirteyim arkadaş ilk konuyu açtığında 1.500 yazmıştı sonradan tahribat indirimi yaptı.
Konuyu açarken tahribat indirimi zaten vardı hocam herhangi bir düzenleme yapmadım, sahibinden linki 1500 ...
aLcoL tarafından 23/Ara/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir