Satılık İpod Touch 4G
-
Hepinize iyi geceler.
Severek kullandığım iPod Touchımı telefon alacağım için satıyorum/takas ediyorum. Cihazda hiçbir sorun yok. iOS 5.1.1 sürümü yüklü. Hiç jailbreak yapılmadı. İçinde birçok ücretli program yüklü. Cihazı aldığımda ilk 2 hafta resimde göreceğiniz deri kılıfta kullandım daha sonra silikon kılıf taktım ve her zaman onunla kullandım. Arkasında oluşan çizikleri görmeniz için detaylı bi resim çektim. İki kere yere düşürüldü iki köşesinde küçük ezikler var. Cihaz kutusu ile göndereceğim. Orjinal kablosu, ekstra aldığım şarj aleti ve yanında gelen usb kablosunu da kutunun içinde göndereceğim. Kulaklığını kullandığım için eskidi o yüzden kulaklığı göndermiyorum.Eklemeyi unutmuşum belleği 32gb
Fiyat: 300 TLTakas: Android bir telefon düşünüyorum.
-

Bu uygulamalardan sonra bir kaç uygulama daha yüklenmiştir.
CaniSokucu tarafından 16/Ara/12 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
200 lira verırım,gecen bunun bımekste kampanyası vardı yanlıs hatrlamıosam 350 cıvarıydı yanılıyorda olablrm en fazla 400 dur ama sadece teklıf benımkısı iyi satışlar :)
-
Hayirli satislar hocam
-
teklif
agrilion tarafından 08/Şub/13 03:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Bosluk bunu yazdı
200 lira verırım,gecen bunun bımekste kampanyası vardı yanlıs hatrlamıosam 350 cıvarıydı yanılıyorda olablrm en fazla 400 dur ama sadece teklıf benımkısı iyi satışlar :)
Hocam 8gbdir o. Normalde 500-600 civarinda 8gb olanlar.
Mavigozludev sag ol hocam.
250 liraya da satmak istemiyorum o fiyatlara telefon bulacağımı sanmıyorum.
-
Güncel
-
aldım gitti.