Satılık İşlemci Ve Anakart
-
selam arkadaşlar. hayırlı bayramlar. tahribatta ilk satış konumdur
başlıktan da anlaşılabileceği gibi bilgisayarımın anakart ve işlemcisini birlikte satıyorum. nedenine gelince artık yeni çıkan oyunları oynayamadığım için işlemci ve anakartımı değiştirdim. elimde fazlalık, vatan bilgisayardan yeni işlemci ve anakart aldım. o yüzden olurda satarsam gelen para ile vatandan aldığım ürünlerin birazda olsa borcunu kapatacam.
bu işlemci ve anakart orjinal hp bilgisayar kasasına ait olup fransadan gelmedir. bunu hp kasayı ben bilgiayarcıdan 2. el olarak aldım. bilgisayarı satan adam gurbetciymiş. her sene gelirsen bilgisayarı getirip götürmeye üşenip laptop almış. bunuda oraya satarsın diye bırakmış. ve bende satın aldım :) neden bunları söylediğime gelirsek ürünün garantisi yoktur. olay bu yani. işlenciyi ve anakartı eski işlemci ve anakart kutusunda göndereceğim. 2sinde hiç bir sıkıntı yoktur. (resimlerde anakart üzerinde ki kondansatörlere dikkat ederseniz hiç bir şişkinlik yoktur.)
işlemci: AMD Athlon II X2 215 (2.7GHz) 2MB
anakart: Asus -asus m2n68 - laürünlerin tam bilgileri aşağıda ki linktedir.
(fransada üretildiği için birtek hp fıransa sayfasında göstermektedir chorome üzerinden dil çevirimi yapabilirsiniz :) )
bu ikili ile çok şeyler yaptım üzerinde 4 GB ram (ek bilgi 8 gb ram'e kadar desteklemektedir.) varken oynadığım oyunlar----
-GTA 4
-NFS RIVALS'A KADAR OLAN BÜTÜN SERİLERİ
-CRYSİS 1-2-3
-ASSASİN CREED 3-4
-CALL OF DUTTY SERİLERİ (GHOST DAHİL)
-BATTLEFIELD 3-4
VE BENZERİ KAPASİTESİ YÜKSEK OYUNLAR.
Neyi oynayamadım Watch Dogs biraz kasarak oynadı. hımm dedim bunların değişim vakti gelmiş.
neyse, 2sine istediğim fiyat 160 tl dir. TBT indirimi: 130 tl dir.
ürün resimleri aşağıdadır.

-
up olsun.
-
amd a4 serisi ile gigabte anakart aldım vatandan 240 liraya keşke almasaydım.
pazarlık yapar senden alırdım işimi görürdü :(
iyi satışlar.
-
100 lira vereyim?
-
zalimadam bunu yazdı
amd a4 serisi ile gigabte anakart aldım vatandan 240 liraya keşke almasaydım.
pazarlık yapar senden alırdım işimi görürdü :(
iyi satışlar.
hadii yaa. ben bu konuyu 2 haftadır açmayı düşünüyordum. resim çekmek falan derken. uzadı biraz nasip değilmiş.
Son kez up olsun..