Satılık Jenerik Domain + Hosting
-
Ekim ayı içerisinde arkadaşımın projesi için onun adına benim aldığım domain olan www.izmirotowash.com satılıktır.
Proje Adı: Ev rahatlığında araba yıkatma keyfi
Proje açıklaması: Özellikle büyük şehirlerde hızla artan araç sayısı, araç kullananların arabalarıyla ilgilenecek zaman bulmakta zorlanması, artan maliyetler sebebi ile arabanızı yıkatmamak veya bakımını geciktirmek zorunda kalmayacaksınız. Motorize ekibimizle, teknik araç ve gereçlerle donatılmış personellerimiz aracınızı gözünüzün önünde, çok kısa bir sürede ve bedavadan biraz pahalı bir fiyata ilk gün ki görüntüsüne kavuşturuyor.
________________________________________________________________________________
Ancak bu proje arkadaşımın şehir dışında iş bulup İzmir'den ayrılması ile yattı. Bende satın almış olduğum domaini ve domaine kayıtlı hostingi satmaya karar verdim. Aslında projeyi uygulamaya koyacaktık. Sticker, el ilanı, reklam kampanyası, internet reklamları gibi birçok ayrıntı için bütçeyi ayarlamış ve işe koyulmaya hazırlanıyorduk ki olmadı işte. Neyse ben şuan başka bir proje için uğraşıyorum ve bu domainden gelecek olan parayı, projemin reklam giderleri için kullanmayı düşünüyorum.
İrtibat: seekthereet@gmail.com
Önemli Not: Ödeme Ziraat Bankası Hesabına veya PTT Posta Çeki Hesabına Yapılacaktır
Önemli Not: Domaini ve Host'u satın alan kişiye Linesis.com'da ki Kullanıcı adı ve Şifresi verilerek alışveriş yapılacaktır
Hosting Caps;

Domain Caps

-
Banka: TC ZİRAAT BANKASI
Şube:İZMİR-ÇAMDİBi
Hesap No: 0999-51441579-5004
Hesap Sahibi: Fatih Aktaş
Hesap Sahibi: Fatih Aktaş
-
Satış 1 Şubat 2012 tarihine kadar devam edecektir.
Saygılar
-
yukarı
-
domaın guzel bence satılmamamalı
-
jenerik ?
-
otoyikama.com olsa jenerik dicem yada izmir.com jenerik dicem, izmir otowash jenerik asla ve asla olamaz. çünkü belli bir dilde değil iki dilde bir domaindir. ve n e yazıkki dediğim gibi izmir.com jeneriktir izmiroto.com jenerik değildir. haliyle buda jenerik değil.
-
boşverdim
-
jenerik degılde gecerlı bır domaın cunku bırcok yerde fırma ısmı olarak firma adı otowash olarak yarı tr yarı en olarak gecmekte
-
Evet jenerik yanlış olmuş sanırım. Ama domain iş yapar niteliktedir. Araba yıkayıcıların listesini yapabilmek filan mümkün. İzmir'de ki oto yıkamacıların hepsini bu adreste toplamak zor olmasa gerek. Eğer vaktim ve nakit ihtiyacım olmasa satmazdım zaten...