Satılık Jenerik Domain + Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekim ayı içerisinde arkadaşımın projesi için onun adına benim aldığım domain olan www.izmirotowash.com satılıktır. 

Proje Adı: Ev rahatlığında araba yıkatma keyfi

Proje açıklaması: Özellikle büyük şehirlerde hızla artan araç sayısı, araç kullananların arabalarıyla ilgilenecek zaman bulmakta zorlanması, artan maliyetler sebebi ile arabanızı yıkatmamak veya bakımını geciktirmek zorunda kalmayacaksınız. Motorize ekibimizle, teknik araç ve gereçlerle donatılmış personellerimiz aracınızı gözünüzün önünde, çok kısa bir sürede ve bedavadan biraz pahalı bir fiyata ilk gün ki görüntüsüne kavuşturuyor.

________________________________________________________________________________

Ancak bu proje arkadaşımın şehir dışında iş bulup İzmir'den ayrılması ile yattı. Bende satın almış olduğum domaini ve domaine kayıtlı hostingi satmaya karar verdim. Aslında projeyi uygulamaya koyacaktık. Sticker, el ilanı, reklam kampanyası, internet reklamları gibi birçok ayrıntı için bütçeyi ayarlamış ve işe koyulmaya hazırlanıyorduk ki olmadı işte. Neyse ben şuan başka bir proje için uğraşıyorum ve bu domainden gelecek olan parayı, projemin reklam giderleri için kullanmayı düşünüyorum.

Domain adı: www.izmirotowash.com

Kayıtlı olduğu yer: www.linesis.com

Domain + Hosting Fiyatı: 50 TL 

İrtibat: seekthereet@gmail.com

Önemli Not: Ödeme Ziraat Bankası Hesabına veya PTT Posta Çeki Hesabına Yapılacaktır

Önemli Not: Domaini ve Host'u satın alan kişiye Linesis.com'da ki Kullanıcı adı ve Şifresi verilerek alışveriş yapılacaktır

Hosting Caps;

Hosting

Domain Caps

Domain

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Banka: TC ZİRAAT BANKASI

Şube:İZMİR-ÇAMDİBi

Hesap No: 0999-51441579-5004

Hesap Sahibi: Fatih Aktaş

Banka: PTT Posta Çeki

Şube: KÜTAHYA-DOMANİÇ

Hesap No: 05755086

Hesap Sahibi: Fatih Aktaş

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Satış 1 Şubat 2012 tarihine kadar devam edecektir. 

Saygılar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yukarı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

domaın guzel bence satılmamamalı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

jenerik ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

otoyikama.com olsa jenerik dicem yada izmir.com jenerik dicem, izmir otowash jenerik asla ve asla olamaz. çünkü belli bir dilde değil iki dilde bir domaindir. ve n e yazıkki dediğim gibi izmir.com jeneriktir izmiroto.com jenerik değildir. haliyle buda jenerik değil. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

boşverdim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

jenerik degılde gecerlı bır domaın cunku bırcok yerde fırma ısmı olarak  firma adı otowash olarak yarı tr yarı en olarak gecmekte 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet jenerik yanlış olmuş sanırım. Ama domain iş yapar niteliktedir. Araba yıkayıcıların listesini yapabilmek filan mümkün. İzmir'de ki oto yıkamacıların hepsini bu adreste toplamak zor olmasa gerek. Eğer vaktim ve nakit ihtiyacım olmasa satmazdım zaten...

Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 10