folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Kablosuz Gizli / Güvenlik/ Rc Kamerası

Satılık Kablosuz Gizli / Güvenlik/ Rc Kamerası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    2 adet aldıgım birini hiç kullanmadıgım mini gizli kamerayı satıyorum. Ben kamerayı güvenlik kamerası amaçlı kullanmaktaydım. Bir arkadasımdan ip kamera almam nedeniyle hiç kullanmadım. Kamerayı yanlızca çalışıyor mu dıye denemek amacıyla açtım. Ve ürün sorunsuz çalışmaktadır. İster 9v pil ile istersenizde adaptör ile çalıştırabilirsiniz. Piyasada bu ürünleri 170 tl ve civarında satmaktalar. Ben tekliflerinizi pm ile bekliyorum. Ses ve görüntü aktarımını kablosuz olarak yapmaktadır. Rc ler için uygundur. Robotlara ve model ucak gemi arabalara entegre edilebilir. Kutu içeriği: 1 adet Mini Casus Kamera 2 adet Adaptör (Kamera ve Alıcı Cihaz İçin) 1 adet Alıcı (Receiver) Cihaz 1 adet Alıcı Cihaz Anteni 1 adet Pil Bağlantı Kablosu (Kamera İçin) 1 adet Alıcı (Receiver) Cihaz İçin AV Kablosu Kameranın resmi : FREE%20photo%20hosting%20by%20Resim.Heyeti Resimler alıntıdır. Receiver ve adaptorler aynı şekildedir. Fakat kamera adedi 1 dir FREE%20photo%20hosting%20by%20Resim.Heyeti

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

fiyatı nedir merak ettim

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Kafamda bir fiyat yok hoca en iyi fiatı verene verecegım ürünü.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Fiyat 100 TL

Paypal

Sahibinden.com

Ödemeli kargo şeklinde alınabilir

Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 4