folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Satılık Kelepir Steam Hesaplar

Satılık Kelepir Steam Hesaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Bu hesabımı 200 TL ye satıyorum.Hesapta cs go hileden dolayı banlı resime de koymadım.

Bu hesabımı da 100 Liraya satıyorum içinde CS Go itemleride mevcut.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

İlk hesap güzel aslında hocam. Sırf İnfestation zaten şuan 15 dolar. 2-3 oyun fiyatına hesap satıyorsun :) Yabancı bir sitede 200+ dolara alıcı bulman kolay olur diye düşünüyorum. Hele ki L4D2 yi ücretsizken kaçıran ve oynamak isteyenler için cezbedici bir hesap. Hesabımda İSS ve L4D2 olmasa almayı düşünürdüm :D Oynadığım üç oyun var zaten :D LOL, L4D2, İSS :)

Edit : Yeni gördüm bide DayZ varmış :D Zombi oyun severlerine duyurulur alın şu hesabı :D

interfector tarafından 14/Şub/14 09:35 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Komisyonlu siteler aracılığyla alışveriş yapılırsa komisyon alıcıya aittir.Hile hurda işim değildir bilen bilir.Referansta alabilirsiniz.

Edit:Müridin de dediği gibi  dayz standalone 30dolar, arma 2 serisi 30 dolar,infestation 15 dolar 3lüsü 150tl yapıyor.Kaçrımayın derim,bugün satamazsam ilanı kapatacağım.Çünkü ihtiyacım kalmayacak.

whopper tarafından 14/Şub/14 10:28 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 592 Toplam Mesaj: 3