Satılık Kesici Takım Malzemeleri
-
Merhaba sevgili müridler, elimde bulunan sıfır takımları aldığım fiyata satıyorum.
Mitsubishi R5 İki Kutu Uç - 108 Lira
Çap 6 HRC 45 3 adet - 39 TL
Çap 6 HRC 55 3 adet - 55 TL
Çap 6 HRC 60 3 adet - 67 TL
Çap 3 HRC 45 10 adet - 44 Lira
4 adet 2-8 mm matkap + 1 adet 3-10 matkap Toplam 5 adet - 70 TL
-
Niye aldın niye satıyon hocam yoksa ?.d
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Hocam sınava hazırlanırken kâr koyup kendimi idare dediydim de fırsatım olmadı. Aldığım fiyata veriyorum şimdi. :)
-
absconder bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Hocam sınava hazırlanırken kâr koyup kendimi idare dediydim de fırsatım olmadı. Aldığım fiyata veriyorum şimdi. :)
Burda zor ama bulursun inşlh bi alıcı, en kötü hırdavatçının birine zararına geri vericen
piiiranha9242 tarafından 15/Ağu/15 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
piiiranha9242 bunu yazdıabsconder bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Burda zor ama bulursun inşlh bi alıcı, en kötü hırdavatçının birine zararına geri vericen
Zararına satmam ama aldığım fiyattan veriyorum. Takımlar zaten sıfır, burada daha pahalı. :)
-
Takımlar hâlâ satılıktır. Paraya ihtiyacımdan dolayı acilen elimden çıkarmak istiyorum.
Takımlar sıfırdır hiç kullanılmadı.
Ufak da olsa pazarlık yapılabilir.
-
hocam oluru var dersen max 250 tl hepsine hemen vereyim. yanlıs anlama öldürme amacım yok bütçem bu. şimdiden kolay gele.
-
csabanci bunu yazdı
hocam oluru var dersen max 250 tl hepsine hemen vereyim. yanlıs anlama öldürme amacım yok bütçem bu. şimdiden kolay gele.
Teklifiniz için teşekkür ederim hocam fakat o fiyata malesef.
Anlıyorum herkes bütçesine göre fiyat verebilir tabi. :)