Satılık Kitaplar (Öss'ye Hazırlananlar İçin)
-
mat-1 soru bankası - fem (bu fotokopi)
mat-1 konu anlat. - güvender (bu fotokopi)
ygs mat soru bankası - kültür ders.
ygs-lys geo soru bankası - k.d.
fizik 2 konu anlatımlı - güvender der.
ygs mat konu anlatımı - k.d.
ygs-lys geo konu anlatımı - k.d
lys analitik geo konu anlatımı - k.d.
lys mat konu anlatımı - k.d.
öss mat. çözümlü soru bankası - maltepe
lys mat soru bankası - kültür dersanesi
mat-2 konu anlatımı ve soru bankası - akıllı kitap seti
mat-1 konu anlatımı ve soru bankası - akıllı kitap seti
ayrıca felsefe türkçe edebiyat coğrafya kitapları da soru bankası ve konu anlatımı olarak mevcuttur. onlarda kültür yayınlarıdır.
--------------------------------------------------------------------------------
tanesini 10 liradan satıyorum 3 ve üstü alımlarda indirim yaparım para lazım bu aralar
kitapların hemen hemen hepsi tertemizdir el değmemiştir. belki bi kaç test çözülen vardır o da pek nadir bu senenin kitapları
not : lütfen kimse gelip bende bu var şu var bende satayım yada 'bele$e' vereyim gibi saçma sapan postlar atmasın ...
önemli not : bu kitaplara bakarak çalıştım kalem bile sürmedim ve okul öncesi kazandım siz kalemle işin içine girerseniz artık düşünün yani tecrübeli kitaplar :)
-
iyi satışlar kanka
-
Hayrına versene Hoca Tbt'de öss kitabı satılmaz.. Zaten çoğunuda dershaneden almışın amk.. Ver ihtiyacı olan birine sevinsin ..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hayrına versene Hoca Tbt'de öss kitabı satılmaz.. Zaten çoğunuda dershaneden almışın amk.. Ver ihtiyacı olan birine sevinsin ..
-----------------------------akıl danışacak olsaydım pm atardım
zaten 1 müride yaklaşık 15 adet kitap verdim bugün ptt'ye ama paraya ihtiyacım var ve bunlar sıfır kitaplar
-
Cartman'ın Cart Diye Yırtıldığı andır Bu An. Len Daha 2 Gün Önce Konuşmadık Mı :| Felsefe Türkçe Edebiyat Coğrafya Soru Bankalarını İstiyorum. Bir Nargile Ismarlarım. 2 De Lahmacun Yeriz Olur Biter :)
-
----CartmaN---- bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------akıl danışacak olsaydım pm atardım
zaten 1 müride yaklaşık 15 adet kitap verdim bugün ptt'ye ama paraya ihtiyacım var ve bunlar sıfır kitaplar
Sölemedi deme satılmıycak bunlar hadi rasgele. -
Efendi bunu yazdı:
Cartman'ın Cart Diye Yırtıldığı andır Bu An. Len Daha 2 Gün Önce Konuşmadık Mı :| Felsefe Türkçe Edebiyat Coğrafya Soru Bankalarını İstiyorum. Bir Nargile Ismarlarım. 2 De Lahmacun Yeriz Olur Biter :)
-----------------------------tamamdır o zaman sana ayırdım onları
diğerleri için devam ama alırım 50 kağıdını
-
----CartmaN---- bunu yazdı:
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------tamamdır o zaman sana ayırdım onları
diğerleri için devam ama alırım 50 kağıdını
-----------------------------Du Bakalım Fiyatta Anlaşamayız Belki... Hele Biraz Daha Geçsin.
-
yukarı...