Satılık Klima-Kombi Domaini
-
kombiklimaservisi.pro domaini satılıktır.
2012'de aldığım gibi duruyor. Hiçbirşey yapmadım. İhtiyaçtan satıyorum. IHS'den adıma kayıtlıdır.
İstediğim fiyat: 1500TL
Daha fazla vermek isteyen olursa tekliflere açığım. Başka bir domain ile takas düşünmüyorum.
SEO için uygun bir domain, ayrıca pro uzantısı işinde profesyonel bir algı yaratıyor.
-
daha fazla vermek isteyen niye olsun ki :) sen 1500'e razıyken :)
.pro domainlerin yıllık uzatma ücreti ne kadar? -
Mesela sen 1500 verirsin başkası da istiyordur 1501TL fln verir. O yüzden dedim :)
yenileme 25,95TL
-
hocam kusura bakma da 10 lira vermem o domaine sen 1.500 tl istemişsin :/
Castaway tarafından 28/Şub/13 16:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdı
hocam kusura bakma da 10 lira vermem o domaine sen 1.500 tl istemişsin :/
No offence taken :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Mesela sen 1500 verirsin başkası da istiyordur 1501TL fln verir. O yüzden dedim :)
yenileme 25,95TL
açık arttırma yapmamışsın ki :) yukarıda yazdıklarına göre 1500 lirayı veren domaini alır..
Domain sadece klima.pro, kombi.pro gibi olsa dediğin fiyat eder ama tabiki serbest piyasa sen istersen 20000 TL de isteyebilirsin. -
tataryigit bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
yenileme 25,95TL
açık arttırma yapmamışsın ki :) yukarıda yazdıklarına göre 1500 lirayı veren domaini alır..
Domain sadece klima.pro, kombi.pro gibi olsa dediğin fiyat eder ama tabiki serbest piyasa sen istersen 20000 TL de isteyebilirsin.Sende haklısın açık arttırma yapmamışım :D Serbest piyasa işte napalım.