Satılık Kuba 50 CC Motor
-
Selamlar hocalar,
Bu yaz başında aldım. Sağa sola koştururum işe gidip gelirim vs diye.
Henüz 2500 km'de bakımları yetkili serviste yapıldı.
Garantisi evrakları vs herşeyi duruyor. Sadece 1 kere park halinde sol tarafa düştü. Bundan kaynaklı ufak tefek çizikleri var.50 CC olduğu için Ehliyet gerekmiyor B sınıfı ehliyetle sürülüyor. Sigorta vs derdi yok.
Az yakar az kaçar çarşı pazar sahil rahatlıkla gezer. Ben 95 kiloyum çok rahat şehir içinde taşıyor.
Fiyat olarak TBT'ye düz 40 bin pazarlıksız // Dışarıya 44 ilan girdim.
Detaylara aşağıdaki ilandan ulaşabilirsiniz. :)
https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-kuba-brilliant-50-pro/sahibinden-kuba-brilliant-50-pro-kocaeli/27297235 -
Ah be mirim bende volta rs5 aldım birde 80cc yaptım fakat satın alırken pahalı satışta okadar etmiyor ben denedim aylarca ilanda kaldı alan olmadı. Yani demem o ki satış çok zor 10-15 e gidiyor satma kalsın keza bende de aynı durum var.
-
hocam ben b sınıfının 50 cc kulanabilme olayını anlayamadım hiçbir motosiklet eğitimi almadan bir insan araba ehliyetiyle bu 50 cc yi kullanabiliyor mu?
polis çevirdi b sınıfı ehliyeti gösterince okeydir diyip gönderiyormu? -
SeRDaR bunu yazdı
hocam ben b sınıfının 50 cc kulanabilme olayını anlayamadım hiçbir motosiklet eğitimi almadan bir insan araba ehliyetiyle bu 50 cc yi kullanabiliyor mu?
polis çevirdi b sınıfı ehliyeti gösterince okeydir diyip gönderiyormu?Evet 50-80 den cevırmede B sınıfında sorun yapmaz, kullanıyorum.
DracuLax tarafından 10/Ara/24 14:15 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
polis çevirdi b sınıfı ehliyeti gösterince okeydir diyip gönderiyormu?Tam olarak öyle hocam. Bisiklet sürebiliyorsan bunuda sürersin gözüyle bakıyor devlet :)
-
NetBABA bunu yazdı
Ah be mirim bende volta rs5 aldım birde 80cc yaptım fakat satın alırken pahalı satışta okadar etmiyor ben denedim aylarca ilanda kaldı alan olmadı. Yani demem o ki satış çok zor 10-15 e gidiyor satma kalsın keza bende de aynı durum var.
Yazın 50 bin verdiler vermemiştim hocam. Bunların piyasa bi tık daha canlı gibi ama sezon bittiği için talep az.
Birde herkes kart soruyor. Kart çekebiliyor olsam çoktan satılırdı galiba :)
-
kredi kartına taksit şansımız var mı :)
-
bhttnfndk bunu yazdı
kredi kartına taksit şansımız var mı :)
Esnaf mürid yokmu aramızda ona çektirelim komisyonu neyse hallederiz :D
-
Hocam beni pas geçelim :) vaz caydım araba almaya odaklanacağım.
bhttnfndk tarafından 10/Ara/24 17:15 tarihinde düzenlenmiştir -
bhttnfndk bunu yazdı
Hocam beni pas geçelim :) vaz caydım araba almaya odaklanacağım.
Araba çok yorduğu için almıştım bende. İstanbul gibi büyük şehirlerde araba büyük problem bence :)
-
Kuba bayısı yakın arkadasım tanıdık ama askerde ocakta gelecek konusuruz ısteyen olursa guzellık yapıyor.