Satılık Laptop Hdd Leri
-
elimde 2 adet 320 hdd ve 1 adet 750 hdd var

İstediğim fiyatlar
320 hdd ler için 80 tl adedi
750 hdd için 150 tl istiyorum
ürünler ikinci eldir. bad sectör kesinlikle yoktur. Test edilip begenilmeyen ürün geri alınabilir.
Kargo alıcıya aittir. Bursa veya Hataydan elden alınabilir...
juniourfalcon tarafından 17/Oca/16 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
önbellek,dönüş hızı marka ve resimleri olsa iyi olurdu.
-
750 çok pahalı
satamazsın ssd değilse
edit bide burası var
bladex38 tarafından 17/Oca/16 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bladex38 bunu yazdı
750 çok pahalı
satamazsın ssd değilse
edit bide burası var
Tşk ederim benim için aratşrırma yaptığın için
-
1 tb kalın model sağlam tozhiba 7200 rpm fiyat 150 tll. içine sadece 30 gb veri yüklenmişti öyle köşede duruyor satıyom :) muhtelif farklı blerde disklerim de var 1 tb sıfır var 150 tl seagate 7200 rpm 64 mb önbellek falan filan vs vs disk laızmsa bana gelin :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı
1 tb kalın model sağlam tozhiba 7200 rpm fiyat 150 tll. içine sadece 30 gb veri yüklenmişti öyle köşede duruyor satıyom :) muhtelif farklı blerde disklerim de var 1 tb sıfır var 150 tl seagate 7200 rpm 64 mb önbellek falan filan vs vs disk laızmsa bana gelin :)
yeni konu açamadın mı ?
-
juniourfalcon bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
yeni konu açamadın mı ?
:)))
Baltalayan baltalayana
Bence bu konuyu sil, fiyatları biraz güncelle ve yeni konu aç sen..
-
kazasker1 bunu yazdıjuniourfalcon bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
yeni konu açamadın mı ?
Baltalayan baltalayana
Baltalanır tabi aga , 1 tb çıkma hdd nin değeri 100 'dir. Markasına göre 10 - 20 tl oynar
-
ersn bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıjuniourfalcon bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
yeni konu açamadın mı ?
Baltalayan baltalayana
Baltalanır tabi aga , 1 tb çıkma hdd nin değeri 100 'dir. Markasına göre 10 - 20 tl oynar
Fiyatlar yedi bitirdi beni :)