Satılık Lenovo G580 İ7 Laptop - Takaslı
-
LENOVO G580
CPU : INTEL I7-2630QM CPU 2.0 GHZ
RAM : 4 GB DDR 3
EKRAN KARTI : INTEL HD GRAPHICS 3000 1GB PAYLAŞIMLI
DİSK : 500 GB SATA
USB 3.0 DVD RW WİRELESS NUMERİK KLAVYE 15,6 LD HD EKRAN KART OKUYUCU
BATARYA SÜRESİ 2 SAAT KOZMETİK OALRAK 10 ÜZERİ 7 ALIR TAMİR GÖRMEMİŞTİR ÇALIŞMAYAN YADA SORUNLU HİÇ BİR AKSAMI YOKTUR MANTIKLI TAKAS TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİR. MACBOOK AIR YADA MACBOOK PRO SERİSİ İLE TAKAS OLUR. DURUMA GÖRE ÜZERİNE NAKİT İSTEYEBİLİR YA DA NAKİT ÖDEME YAPABİLİRİM. CİHAZIN 1 YIL CİVARI GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.
Sahibinden.com daki fiyatı 1100 TL dir.
TBT muridlere 1000 TL
-
Naptın sen müdür.. :) Bu fiyata microsofta ortak olurum :D Sen şimdi konumu baltalıyorsun diyeceksin ama;
seninkinin üstünde özelliklere sahip onlarca bilgisayar var o fiyata..
DrKeworks tarafından 17/Nis/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
Naptın sen müdür.. :) Bu fiyata microsofta ortak olurum :D Sen şimdi konumu baltalıyorsun diyeceksin ama;
seninkinin üstünde özelliklere sahip onlarca bilgisayar var o fiyata..
:)
-
Gelen istek üzerine fiyat güncellenmiştir :)
-
konu dışı olacak ama hep merak ederim laptop takasının mantığı ne ki ? iki taraf da ben bunu beğenmedim ama al bi de sen kullan mantığıyla değişiklik olsun diye mi takas ediyor :D
-
çok pahallı hacu
-
zamazingo bunu yazdı
çok pahallı hacu
hacı 1000 lira..1 sende garantisi var fiyat normaldir.
-
nurulmac11 bunu yazdı
konu dışı olacak ama hep merak ederim laptop takasının mantığı ne ki ? iki taraf da ben bunu beğenmedim ama al bi de sen kullan mantığıyla değişiklik olsun diye mi takas ediyor :D
hayır hocam adamda macbook air vardır kullanamıyordur bana verir bende üzerine para veririm takas etmiş oluruz