Satılık LG G4 Stylus Kapalı Kutu
-
daha önceden lg şikayet konum vardı hatırlarsınız telefon hiç açılmamış kutuda degişimden geldi ve bir daha lg ürünü kullanmayacagıma söz verdim tavsiyem sizde kullanmayın ...
gelen telefonu kutusu hiç açılmamış şekilde satıyorum
700 TL ankara içi heryere teslim ederim.

teknik özellikleri : http://www.vatanbilgisayar.com/lg-h542-g4-stylus-akilli-telefon-titan.html
Genel ÖzelliklerMenşei Çin Garanti 24 Teknik ÖzelliklerTelefon Tipi Düz Mobil Veri Hızı 3G Şebeke Frekansı UMTS HSPA (3G) İşlemci Özellikleriİşlemci Hızı 1.4 GHz İşlemci Sayısı 8 Çekirdek Ekran ÖzellikleriEkran Boyu 5.7 inch Ekran Çözünürlüğü (px) 1280 x 720 px Piksel Yoğunluğu (PPI) 258 Kamera ÖzellikleriKamera Çözünürlük (mp) 13 Ön Kamera 5 MP BellekDahili Hafıza 8 GB Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD Harici Haf.Kart.Boy.(gb) 32 GB Kart Desteği Mobil Ram Boyutu (mb) 1 GB RAM KasaAğırlık 163 gr. Genişlik 79.2 mm Kalınlık 9.38 mm Yükseklik 154.8 mm Bağlantı ÖzellikleriA-GPS Var 3.5 mm mini jack Var NFC Var Wi-Fi Var Wi-Fi Direct Var GPS Var USB 2.0 VarBilgi Bluetooth 4.0 VarBilgi SD Kart Yuvası Var Micro SD Var Bluetooth 4.1 Var Multimedya ÖzelliklerHandsFree Var Anında Mesajlaşma Var MP3 Çalar Var MMS Var E-Posta Var 3.5 mm Audio Çıkış Var Çift Kamera Var Diğerİşletim Sistemi Android Lollipop 5.1 İşletim Sistemi Türü Android Pil Gücü 3000 mAh Ekran ÖzellikleriIPS Panel Var Dokunmatik Var LCD Var -
tavsiyem sizde kullanmayın
:)
-
CnkGn bunu yazdı
öğrenci adamın parası yoksa alayım edeyim derse diye konusunu açtım samimi duygularımla :D
-
DanqerLine bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
öğrenci adamın parası yoksa alayım edeyim derse diye konusunu açtım samimi duygularımla :D
iyi demişsin hocam :)
-
içten duyguların için :D. teşekkür :D gerçekten de kullanmayın ben de bir g4 mağduruyum. almayın la bunu da almayın boşverin gebersinler
-
@mkyb hocam konuya bekleniyorsunuz.
Simdi bunda ne gibi sorunlar var hocam
Anakarti yakiyormus diyorlar.
Bir de bunda 3 GB ram yok muydu
-
SkynetX bunu yazdı
hocam lg markası batsın bi zahmet :D insan elindeki jelatinli kutuyu açmaya korkuyor bokda çıkabilir :D
-
SkynetX bunu yazdı
Bunun o sorunları yok zira bu G4 değil. G4 mini gibi bir şey.
8 GB hafıza sıkıntı yapar. Onada bi root çakarsınız hop uygulamalar hafıza kartında.
-
G4 ve 1 gb ram. Ulan bu firmalar iyi adam silkeliyorlar. Android 1 gb ramle ne yapacak ya ?