Satılık Logitech Z906
-
Merhaba Arkadaşlar,
3 gün önce Şanlıurfa Vatan Bilgisayar mağazasından aldığım Logitech Z906 Ses sistemimi acele olarak satmaya karar verdim. Alışım ani oldu fakat acil paraya ihticayım olduğu için zararına satmak zorundayım.
Ürün resmi aşağıda.
Ürün sıfır olduğu için fazla resim çekme ihtiyacı duymadım. Ürünün detaylı resimlerini internet bakabilirsiniz. Ürün dediğim gibi sıfır çiziksiz alındığı gibi kutusundadır. Ayrıca faturasıda mevcuttur.
Alıcı olacak arkadaşlar merak ettiği hususları pm ile iletebilirler. (istendiği taktirde detaylı resim atabilirim)
Fatura fiyatı: 1.098.00 TL
Satış fiyatım: 800 TL(dediğim gibi acil satmam gerektiği için zararına satıyorum)
ilgilenenler irtibata geçsinler.
-
hoca daha önce ilan açaydın ya (yada ben erken göreydim ) aynı cihazı arkadaşa aldık 939 tl,ye
ahanda burdan aldık.
http://www.ucuzbudur.com/logitech-z906-5-1-speaker-500w-980-000468-urun101309.html?ref=akakce&v=1.72.5 -
valla abicim ben ürünü alalı 3 gün oldu acil paraya sıkıştığım için bu fiyata satmak zorundayım. paraya ihtiyacım olmazsa bu fiyata satmam.
-
kazık yemişsin. şimdiki fiyatı 935 tl
-
bende ürünü ani bir kararla aldığımı yazdım zaten kardeşim kısmet artık:)
-
Acil ihtiyacın varsa iade etmeyi denedinmi hocam yardımcı olurlar belki:)
-
mağazadan alınan ürünü iade almıyorlarmış hocam.
-
KarakartaL bunu yazdı
İnş satarsın o zaman. z5500 kullandım sattım bnde çok memnundum. askere gitmiycek olsam pazarlık yapardım biraz alırdım belki ama maalesef :)) hayırlı satışlar:)
-
tbtgezgini bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
İnş satarsın o zaman. z5500 kullandım sattım bnde çok memnundum. askere gitmiycek olsam pazarlık yapardım biraz alırdım belki ama maalesef :)) hayırlı satışlar:)
teşekkür ederim:)
-
Hocam para iadesi yapmazlar ama onun yerine çek verirler çeki satman daha. Kolay olur ordaki temsilci almazsa mağaza müdürüyle görüş mutlaka halledeler
not : almazlarsa bana ulaş iade aldırmaya çalışıyım
bladex38 tarafından 29/Haz/14 22:16 tarihinde düzenlenmiştir