Satılık Lol Hesabı
-
Hesap yakın bir arkadaşımın. TR serverında silver 5 de hesap. Şampiyonların hepsi açık hemen hepsindede skin var yazılmayacak kadar cok skin var. harrowing skinleri full. totem gorunumleride var. son skinler barbaros gp, nasusun yeni skini, onun haricinde bayramda sınırlı sayıda cıkan skinlerde dahil olmak uzere hepsi var, satarsa pişman olacağını soyledim ama acil paraya ihtiyacı oldugu için yok fiyata gidecek, piyasada ne onuda bilmiyoruz ama dusunup konusmak isteyen olursa pm atarsa numarasını veririm konusulur halledilir.
hesap nicki için pm.
ediT::: bir hata var ben yanlıs anlamısım; 4 milyarlık rp harcamıs suana kadar.
-
nick i yazmışın biri şikayet etse hesap sattıgını ban yiyecek hacım ? editle.
-
PanxeR bunu yazdı
nick i yazmışın biri şikayet etse hesap sattıgını ban yiyecek hacım ? editle.
dogru dedin onu hiç düşünemedim :) sağol
-
bi up olsun
-
plat 5 i 100 tl ye verdım
-
csr288 bunu yazdı
plat 5 i 100 tl ye verdım
ligden cok yatırılan paraya dikkat cekmek istiyorum aslında :/ ben bile okadarını tahmin etmiyordum ama oyleymiş
-
4000 lira nasıl oluyor anlamış değilim
ortalama her skine 975 rp desek 100 tane şampiyon olsa
97500 rp yapar.
7300 rp 65 TL
97500/7300 = 13
65*13 = 868 TL
şampiyonlarında hepsini rp ile açtı desek hadi bazı skinlerde 1600 rp falan desek
2000 TL ye falan denk geliyor hesap.
onun haricinde adam bu parayı verdikten sonra gider istedigi şampiyonlara sevdigi skinleri alır.
o fiyata satamicagınızı geçtim silver 5 hesap kimse almaz.
-
yanlıs anlasılmıs fiyat olarak 4bin lira istemiyor zaten yok paraya gidecek acil ihtiyacı oldugu için
250 TL istiyor. ben kefilim hatta adana ve mersin yüzyüzede alabilir.
RotKerim tarafından 24/Kas/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdı
4000 lira nasıl oluyor anlamış değilim
ortalama her skine 975 rp desek 100 tane şampiyon olsa
97500 rp yapar.
7300 rp 65 TL
97500/7300 = 13
65*13 = 868 TL
şampiyonlarında hepsini rp ile açtı desek hadi bazı skinlerde 1600 rp falan desek
2000 TL ye falan denk geliyor hesap.
onun haricinde adam bu parayı verdikten sonra gider istedigi şampiyonlara sevdigi skinleri alır.
o fiyata satamicagınızı geçtim silver 5 hesap kimse almaz.
evet senin hesap dogru ama cogu heroda 2 - 3 skin oldugu ayrıntısınıda düşünmelisin
-
konu iptal hesap 150'ye satıldı.