Satılık LTD Elektro Gitar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar merhaba,

bayadır girmiyorum tahribata. naber :|

satılık gitarım var ilgilenenlere. kargo felan sıkıntı. o yüzden istanbul içi buluşup teslim edebilirim. gitarın hiç bir sorunu yok. ihtiyaçtan satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-acil-ltd-ex-50-153409438/detay/

elektro gitara başlamak isteyen felan mürid olursa sonuna kadar da yardım ederim. ekleşiriz feysten neyin. stüdyolara akarız. grup kurup, albüm çıkartıp köşeyi döneriz. ama baterist, basist ve vokalist bulmak onun görevi :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

hocam konuyu altalamak ıstemem ama gıtar bakarken senın konuyu gordum 

http://www.hepsiburada.com/liste/barcelona-lc-3900-bk-klasik-gitar/productDetails.aspx?productId=musiczhl14&categoryId=19018197

ne dersın alınırmı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

olur mu hocam estağfurullah :D

valla ben bi kere sıfır klasik gitar almıştım onu da yine tahribattan birine vermiştim baya ucuza. eğer ki normalde isteğin elektroysa, bilmeyen yarı cahillere uyup klasikle başlama olayına kalkışma :| akustik için de aynı şey geçerli.

internetten gitar alma olayına gelecek olursak bence kargoyla felan alma. git taksim tünele veya kadıköye eline al, okşa, duruşunu rengini yakından beğenirsen al.,

fiyat olarak fena değil tabi de, ben olsam ikinci el alırdım. bu fiyata daha iyi ikinci eller bulunabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

hocam kendıme almıyorum ben yıllar once denedım o ışi gerçekten yetenegım yok 

calan arkadaslara hayran hayrn bakıyorum elıme alıyorum sağdece cızırtı cıkıyo 

neyse uzun lafın kısası gıtarla bı bagım yok elıme alırım bakarım kırk catlak yada vb bıse varsa ıade ederım fayat olarak bana makul geldı sende sanırım onayladın ben alıyım bunu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı

olur mu hocam estağfurullah :D

valla ben bi kere sıfır klasik gitar almıştım onu da yine tahribattan birine vermiştim baya ucuza. eğer ki normalde isteğin elektroysa, bilmeyen yarı cahillere uyup klasikle başlama olayına kalkışma :| akustik için de aynı şey geçerli.

internetten gitar alma olayına gelecek olursak bence kargoyla felan alma. git taksim tünele veya kadıköye eline al, okşa, duruşunu rengini yakından beğenirsen al.,

fiyat olarak fena değil tabi de, ben olsam ikinci el alırdım. bu fiyata daha iyi ikinci eller bulunabilir.

o birisi bendim:)

Arkadaşın heves etmesi üzerine ona almıştım:) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

o birisi bendim:)

Arkadaşın heves etmesi üzerine ona almıştım:) 

aa harbi hocam. ne durumda gitar :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hangi teldi hatırlamıyorum akor tutmuyordu. ama arkadaşın işini gördü hevesini aldı devamını getiremedi sanırım ara ara takılıyor. :) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

yav baya uygunmuş fiyatı :l Bi jazz kasa bi de sg kasa custom gitarm var ama hep bir explorerim de olsn istemişimdir :) En son uygun bi lambalı amfiye gomdum parayı, nakit sıkıntısı var. 15-20 gune satılmamış olursa inş. düşünebilrm..

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 8