Satılık Masa Üstü Bilgisayar Kasası Ve Digital Foto Makinesi!
-
HP Pavilion GJ450AA A6130 AMD ATH4400 1GB 320GB Bilgisayar - TL <=> TL
*İşlemci AMD Athlon™ 64 X2 işlemci 4400+ *Chipset NVIDIA® NForce™ 430 yonga Seti *Sistem belleği 1 GB DDR2 533 MHz (2x512 MB) - 2 DIMM Yuvası *Ekran Kartı NVIDIA® GeForce™ 8400 GS TurboCache (VGA/DVI bağlantı noktası, TV çıkış Nekadar.com ı)256 MB grafik hafıza, Windows Vista™ ile 512 MB'a kadar artırılabilir *Ses Kartı 8 kanal *Modem 56K modem *Network 10 / 100 Ethernet *Sabit disk kapasitesi 320GB 7200 RPM SATA2 *Disket Sürücüsü yok *Optik Sürücü DVD Yazıcı DL Light Scribe *USB Port 4 USB 2.0 bağlantı noktası (2'si önde) *PCI Slot 1x PCI Express 16x, 1x PCI Express 1x, 2 x PCI *3.5" sürücü yuvası 2 dahili HDD yuvası *5.25" sürücü yuvası 2 dahili optik sürücü yuvası *sadece kasası 400 ytl diyorum
ayrıca
http://www.letsgodigital.org/tr/12099/samsung_s850/
bu makineyide garantisi var 150 diyorum
-
up
-
hocam ksa 300 350 anca olu
-
Ver gittigidiyor'a belki 400den fazlaya sattın.
-
150 ytl mi diyorsun hajım???
eğer öyleyse bi haberleşelim seninle ..
pm den ulaş pazarlık payını merak ettim :):):)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------150 ytl mi diyorsun hajım???
eğer öyleyse bi haberleşelim seninle ..
pm den ulaş pazarlık payını merak ettim :):):)
-----------------------------Kameraya 150 diyo.. :) Kasa 400.
Heeey alttaki Posttaki Komşu, RapperMcs Kardeşim Adımın Başına Bi S Koycukturuversene yahu. :)
HockMan Olmazki ama dimi. :)
Çok Teşekkürler Kardeşim. ;)
-
Shockman anladım hajım;););)
bi süredir s850 arayışındaydım eğer makine de bir sorun yoksa ve ufak bi pazarlığın ardından anlaşabiliriz arkadaş ile :):):):)
-
kasanın herhangi bir sorunu varmı ?
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
kasanın herhangi bir sorunu varmı ?
-----------------------------
kasanın sorunu filan yok sağlam ben yeni bir hp kasa alıcam o yüzden elimdekini saatıyorum -
foto makinası için pazarlık payım yok çünkü işime yarayan bir alet nakide ihtiyacım olduğu için ve bir kaç ay sonra daha yenisini alabileceğim için satıyorum garantiside var sorunu yok
-
:) upingoo