Satılık Masaüstü Oyun Sistemi
-
Sınav nedeniyle bilgisayarımı satmayı düşünüyorum düzgün bır teklıf alırsam. Ufak bı netbook var onunla takılıcam . Seagate HDD ve Kasa hariç tüm parçalar 0 gibidir. Garantılerı 1 yıla yakın kalmış olması lazım kasa ve seageta harıc tum parcaları aynı anda 0 olarak 2010 kasım ayında almıstım. Ama yınede tam emın degılım.
Sistemin kastığı oyun vs yok. Aklımda bellı bır fıyatta yok teklıfe gore satmayı dusunuyorum cok kafama yatan bır teklıf olursa verıcem ve netbookla takılıcam.
İşlemci: Amd Phenom II X6 1055T = Garantisi devam etmekte kutusu mevcut.
Anakart: Asus M4A87GTD USB3 = Garantisi Devam etmekte kutusu mevcut
Ram: Hyperx 1600mhz CL8 Soğutucu 2x2 4 GB Ram Ömür boyu garanti (Garantiden tam emin değilim omur boyumu oldugu konusunda)
Ekran Kartı: Asus HD5850 (Garanti hakkında bilgim yok aldığımda vardı 1 sene önce alındı.
Güç Kaynağı: OCZ Fatal1ty 550w Modüler(Tak-Çıkar Kablolu) Gamer Serisi =Garantisi Devam etmekte ve kutusu mevcuttur. Garantisi 1 yıl civarıdır
Kasa: Asus Chasis Vento
Sabit Disk: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM 32 mb önbellek = Garantisi devam etmekte 6 ay önce alındı.Sabir Disk: 250 GB Samsung 16mb 7200rpm
Monitör: Philips 22" = Garantisi Devam etmekte fakat monitörü vermeyi düşünmüyorum gelen teklife göre verebilirim. -
Kendime up
-
monitör ün özelliklerini yazarsan ona göre teklif daha kolay gelir diye unuyorum
birde ekran lartını daha kapsamlı yazarsan daha iyi olur..
-
dolar yüksek , parçalar pahalı . satış için gayet güzel bir ortam.
-
Monitor için ( çok iyi bir teklif gelmedikçe monitorlu vermeyi dusunmuyorum )
http://download.p4c.philips.com/files/2/220e1sb_62/220e1sb_62_pss_tur.pdf
Ekran kartı incelemesi
http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/sapphire-ati-hd-5850-video-inceleme.htm
-
300 vereyım :)
-
mausamı hocam :)
-
Bu bilgisayarın ederi monitör hariç maximum 650tl.ikinci el satış fiyatlarından yola çıkarak söyledim.İyi satışlar.
Dip not:sistemin kastığı oyun yok demişsin. NFS The run ya da Skyrimi, Full detayda 1920x1080 de oynatırsan anlarsın kastığını.
-
monıtorle bırlıkte 1250 lıra veren var su anda.
daha gecen gun forumda dual core makına 450 lıraya satıldı?
Hangı sıteden baktın acaba ıkıncı el fıyatlarına saka gıbı :)
Aynı makınayı topla 700 lıraya yarın alıcam. Bugun bır arkadasta gelmıs 5850nın 0 fıyatı 200 lıra dıyor. :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------monıtorle bırlıkte 1250 lıra veren var su anda.
daha gecen gun forumda dual core makına 450 lıraya satıldı?
Hangı sıteden baktın acaba ıkıncı el fıyatlarına saka gıbı :)
Aynı makınayı topla 700 lıraya yarın alıcam. Bugun bır arkadasta gelmıs 5850nın 0 fıyatı 200 lıra dıyor. :)
-----------------------------Skyrimi full cozunurlukte oynatıyorum bırkez bıle teklemedı. Belkı seneye cıkacak bırkac oyunda tekleyebılır. Oyunun tekledıgı tek oyun Batman Arkham Asylum ondada atı kartlarda sorun oldugundan dolayı golgeyı kısıyorum sadece.
Nfs'de denemedim.