Satılık MP3 Player(BB)
-
Arkadaşlar elimde çok şahane bir mp3 player var. sanırım sony marka.Muhteşem satılık mp3 Player(BirdeBozuk).Ayrıca içinnde bulunan dalgaların hepsi sahte.Almak isteyen elemanlar varsa pm atabilirler.Açılış fiyatı 5 YTL .açık arttırma ile satıyorum en fazla veren alır.Birde çok şahane iki kulaklığı var.1 gb hafızası var.rengi kırmızı mis gibi.
Kaçırmayın bu fırsatı.
-
ne işim olur bozuk mp3le:S
-
sanmayı boşver dandik çin malları onlar , ben bişi diyim işini baltalamak gibi olmasın ama çin malları çok dandik oluyo bi yandan yemiş ipod aldım, 17. gün sonra bozuldu a.q.
3 kuruş fazla verin adam gbi alın
-
ARkadaşım siz eBaydaki dalgaları gördünüz mü ? adam bi doritos almış paket açıkmış.Hiç yememiş satıyo.Buda onun gibi bi yerde hatıra.MAnevi değeri olur sizin için.Tahribattan italyandan almıştım.Şerefsiz bozuk şeyi kakaladı falan dersiniz.Yaşlandığınızda Tahribata nasıl gireceksiniz bakarsınız o mp3 Playere hey gidi günler falan dersiniz.Manevi değer olayı. :D
-
cips olayı enteresan.gerçi bill gates istanbuldayken içtiği suyun şişesini alıp satan üniversite öğrencisi gazetelere çıkmıştı ama kalkıp kimsenin tanımadığı birinin kıçı kırık mp3'ünün ne gibi bir değeri olacak ki.önce kendini kanıtla dünyaya:)
-
Hocam şimdi her insanın bi şekilde bir ünlü olma potansiyeli kendini kanıtlama potansiyeli vardır.Ben kendimi kanıtladım diyelim o zaman bu mp3 playerı 5 YTLDen alabilecek misin alamayacaksın.
HAfızam pek iyi değil ama yanlış hatırlamıyorsam ilk üye olduğumda tahribatta bi konu açmıştım.Milleti çok feci gaza getirmiştim.O zamanlar daha javascriptin ne olduğunu bilmiyordum ama bi sürü elemanı peşime taktım.Elemanları nasıl gaza getirdiysem bana komutanım falan diyenler vardı.O zamanlar ömrü çok kısa olan(1 hafta falan:)) THKH yı kurmuştum.Daha sonra bu THKH sağır oda tarafından THKO olarak benden çalındı.Türkiye Hacker KUrtuluş Harekatı,Türkiye Hacker KUrtuluş Ordusu olmuş.Benim gibi çok kıyak milleti gaza getiren bi şahsiyetin ileride ne olacağı hiç belli olmaz.Söyleyin bakalım aranızda kaçınız Holy'e gidip beni çöp kutusuna mod yaparmısın dicek kadar alçak gönüllü.Bi tahribat müridinin herşeyi kıymetlidir.İleride müzelere koyulup sergilenecek kadar değerlidir.
Onun için bu mp3 alan ileride zengin olacak desem yanlış söylemiş olmam herhalde. :D
-
amk gittigidiyorda bile 1 ytl den baslıyo bunların orjine sen bize spot malı 5 ytl den sokcan :D
-
O 4 YTL Tahribat farkı.:D:D:D Alacak olan yazsın.