Satılık N93 (Takas Olur)
-
Hocalar öncelike merhaba.
Şimdi en baştan şunu belirteyim; internetim yavaş 3g modem ile giriyorum, Elazığdayım şu an. İstanbul'a salı günü gidicem.
neyse konuya gelelim
Elimde temiz bi N93 var. telefonun arızası vb. yoktur. kabı harab olmuştu yenisini taktım. TV kablosu, şarj aleti ve kulaklığı var. N-gage yüklü... şimdi ben bunu 1. veya 2. nesil apple touch ile takas yapmak istiyorum. isteyenler olursa bana pm atsın.
Telefonun en sevdiğim özelliği TV ile bağlandığında hiç bir pixel sorunu olmamasıdır. birebir görüntü kalitesi çok iyi.
satma nedenim ise dokunmatik bi alet almak istememdir. apple touch bana göre.
ss koyma imkânım şu an yok. ama İstanbula gittiğim zaman atarım. -
hocalar ilk mesajda ipod touch ile takas felan yazmıştım. daha sonra satmaktan vazgeçmiştim. şimdi satmaya karar verdim. 200 liraya al git fiyatı. telefonun hasarı sorunu yok. istanbul anadolu yakası elden teslim tercihimdir.
http://www.sahibinden.com/videoyu_sonuna_kadar_izleyin!!_resimler_eklendi-32WQQaXQQ19841066WQQpXQQdisplayitem?

-
Fiyatı ne kadarki arkadaşım
-
bende çin malı var dokunmatik takas edelim uyarsa
-
fiyat olarak aklımda tam birşey yok. fakat anlaşılır alacak olan varsa
çin malı değil 1. nesil veya 2. nesil apple touch lasım bana (içine program yükleyebilmek ve wifi kullanabilmek için :)
yukarı -
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
fiyat olarak aklımda tam birşey yok. fakat anlaşılır alacak olan varsa
çin malı değil 1. nesil veya 2. nesil apple touch lasım bana (içine program yükleyebilmek ve wifi kullanabilmek için :)
yukarı
Arkadaşım ticaretin altın kuralı..Sattığın şeyin fiyatını belir :)
Aksi takdirde kimse ilgilenemz sahtekar filan sanarlar seni :)
Şunla takas düşünürmüsün ?
http://urun.gittigidiyor.com/Genaral-Mobile-Dst-Business-Temiz-3-Aylik_W0QQidZZ21641701
-
yok hocam bana apple touch lasım. fiyat olarak da 250 civarı düşünüyorum ama ikram payı olabilir.
-
lütfen yukarı
up pls -
Hocam biraz konu dışı ama dokunmatik telefon pek tavsiye etmiyorum genede sen biliyorsun zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece çektiğim işkenceden ötürü söyledim
İmza: Bakımsız Tarzan (Wallaha tuttum bu lafı :D) -
neo_brn bunu yazdı:
Hocam biraz konu dışı ama dokunmatik telefon pek tavsiye etmiyorum genede sen biliyorsun zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece çektiğim işkenceden ötürü söyledim
İmza: Bakımsız Tarzan (Wallaha tuttum bu lafı :D)
-----------------------------dokunmatik telefon iphone olunca,ben tavsiye ederim hacim :D
-
up :)
klavyeli, dokunmatik, windows mobile işletim sistemli bi telefon düşünüyorum.