Satılık Neken N6
-

Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet bu telefondan bulunmakta telefon özellik olarak s3 üstü bir telefondur kısaca;
1gb ram
4 çekirdek 6589t işlem ci 1.5mhz
full hd 5" ekran
13mp arka 5mp ön kamera
çift hatlı
16gb hafıza
telefona alttaki linkten bakabilirsiniz
http://www.buyincoins.com/item/39082.html
buradanda başka bir satan kişinin fiyatına bakabilirsiniz,
http://www.sanalpazar.com/Neken-N6-Quad-Core-1.5-Ghz-3g-1gb-Rom-16-Gb-Ram__isp13554629
imei kayıtlı değildir isteyen olursa kendi gönderdiği imei numaralarını atarım yada ben yüklerim tanesi 20 ikisi 30 tl ye yaparım ömür boyu kullanırsınız.
istediğim fiyat 500 tl dir
daha öncede sattım alan arkadaşlar memnun özellikle kamerası çin telefonlarına göre çok çok iyidir arkadaşlar.
-
imeiler atılırsa tadından geçilmez fiyat süper hayırlı satışlar
kıskandım şimdi lan gm discovery den sağlam cihaz
-
zalimadam bunu yazdı
imeiler atılırsa tadından geçilmez fiyat süper hayırlı satışlar
kıskandım şimdi lan gm discovery den sağlam cihaz
yorum için teşekkürler hocam.
evet hocam zaten yazdım s3 üstü telefon die gerçekten öyle ist içi elden satabilirim.
telefonu elden bakıp rahat bir şekülde alabilir isteyen.
-
Telefon ihtiyacım olsaydı alırdım da şimdilik düşündüğüm bir şey değil. Bir de geçen sene bayağı konuşulan bir telefon vardı 200-250 dolar arasıydı fiyatı. Daha çıkmadan Türkiye'den yüzlerce önsipariş almıştı telefon o da bunun gibi çift sim kartlıydı. DH 'de bayağı konuşulmuştu hatta. O telefon bu telefon muydu hocam? İsmini çıkaramadım da özellikler, fiyat vs açısından oldukça benziyor.
1049 tarafından 24/Oca/14 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayazz bunu yazdı
Telefon ihtiyacım olsaydı alırdım da şimdilik düşündüğüm bir şey değil. Bir de geçen sene bayağı konuşulan bir telefon vardı 200-250 dolar arasıydı fiyatı. Daha çıkmadan Türkiye'den yüzlerce önsipariş almıştı telefon o da bunun gibi çift sim kartlıydı. DH 'de bayağı konuşulmuştu hatta. O telefon bu telefon muydu hocam? İsmini çıkaramadım da özellikler, fiyat vs açısından oldukça benziyor.
bu telefon değil o hocam bu telefon popüler olmadı o kadar.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıAyazz bunu yazdı
bu telefon değil o hocam bu telefon popüler olmadı o kadar.
hocam o telefon gm discovery oda iyi bir cihaz
ama bu bayağı hoşuma gitti ben discoveryde güç tasarufunu kapatınca s3 lerle kapıştırıyordum
discoverynin işlemci 1.2 bununki 1.5
yaşşasın özellikli ucuz telefon
kahrolsun apple samsung