Satılık Nokia Lumia 820
-
Telefon yanımızda çalışan elemana aittir. Telefonu bizzat ben sipariş vermiştim internet üstünden sıfırdan beri kullanıyor. Daima silikon kılıflı ve ekran jelatinli olarak kullanıldı. Çiziksizdir. 14 ay falan daha garantisinin olması lazım. Fatura, kutu içeriği vs fulldür. Beyaz renk.
Fiyat : 550 TL.
Bakırköy'de bir çayımı içip elden teslim alabilirsiniz. :) İsteyen olursa fotoğraf çekerim üşendim şimdi.
-
Mustafa bunu yazdı
Telefon yanımızda çalışan elemana aittir. Telefonu bizzat ben sipariş vermiştim internet üstünden sıfırdan beri kullanıyor. Daima silikon kılıflı ve ekran jelatinli olarak kullanıldı. Çiziksizdir. 14 ay falan daha garantisinin olması lazım. Fatura, kutu içeriği vs fulldür. Beyaz renk.
Bakırköy'de bir çayımı içip elden teslim alabilirsiniz. :) İsteyen olursa fotoğraf çekerim üşendim şimdi.
Piyasa fiyatı 900 tl olan bir telefona göre uygun, bu da up olsun.
-
820 nin özellikleri ile birlikte ağırlığı ve kullanımı çok hoş.
imkanım olsa kırık 520 satar bunu alırdım. tavsiye ederim alacak olanlara pişman etmeyecek bir cihazdır.
-
Fuzulli bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Piyasa fiyatı 900 tl olan bir telefona göre uygun, bu da up olsun.
piyasası 900 tl 1 sene önceydi hocam.
hayırlı satışlar.
-
Özel değilse satma sebebi nedir ?
-
Jubei bunu yazdı
Özel değilse satma sebebi nedir ?
Sony Xperia Z veya LG G2 alacak.
-
Konuyu bi up yapayım alıcı çıkmazsa sahibinden'e ilan veririm.
-
Fiyat 500 lira oldu.